Δεκάδες χιλιάδες καπάκια παραδόθηκαν από τις Σχ. Επιτροπές του Δ. Σοφάδων και την Π.Υ. Σοφάδων

Χιλιάδες καπάκια «αλληλεγγύης και ελπίδας» παρέδωσαν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Σοφάδων και η ΠΥ Σοφάδων

Δεκάδες χιλιάδες καπάκια παραδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Σοφάδων και την Π.Υ Σοφάδων στην προσπάθειά τους να βοηθηθεί ο 26χρονος Γιώργος από το Μάρκο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα κίνησης. Τα καπάκια συγκέντρωσαν στο μεγαλύτερο ποσοστό       οι μαθητές των Σχολείων των Σοφάδων εμπεδώνοντας το πνεύμα της αλληλεγγύης, ενώ μεγάλος αριθμός συγκεντρώθηκε και στα Δημοτικά κτίρια. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση, η οποία αγκαλιάστηκε από πολλούς, γι’ αυτό και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Περίπου στις 11.00 το πρωί, παρουσία του Προέδρου των Σχολικών Επτροπών κ. Βασίλη Αγγελόπουλου και του Διοικητή της ΠΥ Σοφάδων Αντιπύραρχου Γεώργιου Νταουτά, τα καπάκια παραδόθηκαν στον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μάρκου κ. Ηλία Καλογερόπουλο ενώ παρόντα ήταν και συγγενικά πρόσωπα του 26χρονου.

Όπως έγινε γνωστό «ιερός» στόχος είναι η αγορά προσθετικών μελών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καλογερόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Σοφάδων, την Π.Υ Σοφάδων αλλά και κάθε συνάνθρωπό μας που συμμετείχε και συμμετέχει στην αξιόλογη και συγκινητική αυτή προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Σοφάδων κ. Β. Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τους δημότες που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή διαδίδοντας τη δράση και κινητοποιώντας τα παιδιά.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «η ανακύκλωση δεν προστατεύει μόνο το περιβάλλον αλλά μπορεί με την βοήθειά όλων να αλλάξει και την ζωή συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη».

Να τονιστεί ακόμη ότι η ΠΥ Σοφάδων, συμμετέχοντας στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια, αποτελεί σταθμό συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών και όποιος, σύλλογος ή ιδιώτης, επιθυμεί μπορεί να τα παραδίδει.

kapakia4 kapakia1kapakia2kapakia3
Total
0
Shares