Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δειγματοληπτικός έλεγχος για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε Καρδίτσας

eksetasi covid 19 antiperifereia slide

Κωστής Νούσιος: ‘’Μένουμε ασφαλείς και στο χώρο εργασίας’’

Μπορεί η καραντίνα λόγω του covid 19 να έχει τελειώσει, όμως τα μέτρα προφύλαξης θεωρούνται απαραίτητα για την προστασία του πληθυσμού. Έτσι πέρα από τη χρήση μάσκας, γαντιών και αντισηπτικού, όπου αυτά κρίνονται απαραίτητα, διενεργούνται και δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων.

‘’Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με την κινητή μονάδα ΚΟΜΥ πραγματοποίησε το πρωί δειγματοληπτικό έλεγχο σε 15 υπαλλήλους της Π.Ε Καρδίτσας, προκειμένου να εντοπίσει πιθανά κρούσματα του covid-19. Τέτοιοι έλεγχοι άλλωστε διενεργούνται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της Π.Ε Καρδίτσας, στα  πλαίσια της πρόληψης. Είναι αξιοσημείωτο ότι  η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός διαχειρίστηκαν με υποδειγματικό τρόπο την υγειονομική κρίση, εφαρμόζοντας πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα και εισπράττοντας τα εύσημα από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας. Μένουμε λοιπόν ασφαλείς και στο χώρο της εργασίας, τηρώντας τις υγειονομικές οδηγίες, ώστε να αποφύγουμε την επαναφορά νέων περιοριστικών μέτρων. Συνεχίζουμε να επιδεικνύουμε και να ενεργούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας’’, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας Κωστής Νούσιος.

Όλα τα δείγματα που λαμβάνονται συγκεντρώνονται στη Λάρισα και από εκεί στέλνονται στην Αθήνα όπου και γίνεται η σχετική ανάλυση.

eksetasi covid 19 antiperifereia

eksetasi covid 19 antiperifereia 2




Total
0
Shares
Previous Article
Dryades enPlw epimoni Texni Thess slide

Συμμετοχή των Δρυάδων εν Πλώ στην έκθεση εικαστικών της ’Επίμονης Τέχνης’ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Next Article
Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις της Π.Ε Καρδίτσας στην Ε.Ο Καρδίτσας –Λάρισας

Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις της Π.Ε Καρδίτσας στην Ε.Ο Καρδίτσας –Λάρισας