Δείγματα από τον Οικισμό της Μαύρικας έλαβε ο ΕΟΔΥ

Σε  συνεργασία με τη δημοτική αρχή Καρδίτσας

 Το πρωί της Μ. Τετάρτης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στο χώρο του οικισμού Μαύρικα για να πάρει δείγματα από τους κατοίκους ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει προσβολή από τον κορωνοιό Covid 19.

Για την οργάνωση της όλης προσπάθειας ο συνεργάτης  του ΕΟΔΥ καθηγητής Λοιμοξιωλογίας  κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου είχε συνεργασία το μεσημέρι της Τρίτης με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο. Στη συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι κ. Τ. Σπάνιας και Ουρ. Σούφλα καθώς και η γιατρός και περιφερειακή σύμβουλος κ. Λία Ρογκανάκη.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ενημερώθηκε από το δήμαρχο για την κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό. Όπως είπε ο Δήμαρχος ήδη έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα από τη πλευρά του Δήμου με ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας, απολύμανση, διανομή απορρυπαντικών και άλλων ειδών καθαριότητας, διανομή τροφίμων κλπ. Επίσης τον ενημέρωσε ότι η γενική εικόνα του οικισμού είναι καλή.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου από την πλευρά του ζήτησε τη συνδρομή της Δημοτικής αρχής και της Αστυνομίας για να διενεργηθεί η δειγματοληψία.

Στην κατεύθυνση αυτή ελήφθησαν οι σχετικές αποφάσεις από την πλευρά του Δήμου.
Total
0
Shares
Previous Article

Ευχές για το Πάσχα

Next Article

Κωστής Νούσιος στη συνάντηση για τις λαϊκές αγορές: «Κατανοούμε το πρόβλημα, προσπαθούμε να βοηθήσουμε»


Total
0
Share