Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δασαρχείο Μουζακίου: Κατασκευή επενδεδυμένου αναχώματος στην κεντρική κοίτη του Χειμάρρου «Παμίσου» από τη θέση «Γέφυρα Μπαλάνου» έως τη θέση «Γέφυρα Αργύρη»

dasiki ypiresia mouzaki

Δασαρχείο Μουζακίου: Κατασκευή επενδεδυμένου αναχώματος στην κεντρική κοίτη του Χειμάρρου «Παμίσου» από τη θέση «Γέφυρα Μπαλάνου» έως τη θέση «Γέφυρα Αργύρη»

Ένταξη της Πράξης «Κατασκευή επενδεδυμένου αναχώματος στην κεντρική κοίτη του Χειμάρρου ‘’Παμίσου’’ από τη θέση ‘’Γέφυρα Μπαλάνου’’ έως τη θέση ‘’Γέφυρα Αργύρη’’»

  • Mε Κωδικό ΟΠΣ 5203097 στο «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ Γ) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2021-2025»

Με Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα (ΥΠΕΝ/ΔΠΔΠ/53611/2000/15-5-2023) αποφασίστηκε η  Ένταξη της Πράξης «Κατασκευή επενδεδυμένου αναχώματος στην κεντρική κοίτη του Χειμάρρου ‘’Παμίσου’’ από τη θέση ‘’Γέφυρα Μπαλάνου’’ έως τη θέση ‘’Γέφυρα Αργύρη’’» με Κωδικό ΟΠΣ 5203097 στο «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ Γ) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2021-2025» και στον άξονα Προτεραιότητας <<Πρόληψη & Διαχείριση Κινδύνων>>.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.470.000 € χρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ) και δικαιούχος είναι το Δασαρχείο Μουζακίου που έκανε τις ανάλογες ενέργειες για την σύνταξη της μελέτης και την υποβολή της πρότασης προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                  

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά τις Βουλευτικές εκλογές

Επόμενο άρθρο
kentriki omilia Tsiara Karditsa 2023

Ομιλία Κώστα Τσιάρα στην Καρδίτσα σήμερα Πέμπτη 18/5