Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δ. Τρικκαίων: Συστράτευση για την εθελοντική αιμοδοσία

 

Υποδοχή ποδηλατών που με το πανελλήνιο μήνυμα αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο

Στο πλευρό των εθελοντών αιμοδοτών και της πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωσης «Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη», ο Δήμος Τρικκαίων.

Το απόγευμα της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και οι τρικαλινοί υποδέχθηκαν τους ποδηλάτες της πρωτοβουλίας, που ξεκίνησαν από την Αλεξανδρούπολη για να καταλήξουν στην Αθήνα. Από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου οι ποδηλάτες έστειλαν σε όλη τη χώρα το μήνυμα της αναγκαιότητας για να γίνουν οι πολίτες, εθελοντές αιμοδότες. Μήνυμα που με περισσή αγάπη προέβαλαν, μαθητές από το ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων, καθώς ετοίμασαν αυτοκόλλητα και χειροτεχνίες με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους ποδηλάτες στην πόλη του ποδηλάτου, επισημαίνοντας τη σημασία της αιμοδοσίας, ειδικά από τη στιγμή που αποτελεί εθελοντική πράξη αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που η όλη δράση αναλήφθηκε από πλήθος συναρμόδιων φορέων, εθελοντικού και μη χαρακτήρα: Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η δράση ενισχύεται και από τη συνεισφορά του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Η σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας τονίστηκε από τους παριστάμενους, όπως τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γ. Τσίγκα, τον πρόεδρος του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία κ. Κ. Τσόγιας με μέλη του συλλόγου, μέλη του Συλλόγου Νεφροπαθών Τρικάλων, ο Δημήτρης Γεωργαλής Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας και πολλοί/ες τρικαλινοί/ες.

AIMODOSIA1

AIMODOSIA2

AIMODOSIA3

AIMODOSIA4

AIMODOSIA5

AIMODOSIA6

AIMODOSIA7




Total
0
Shares
Previous Article

Παιδιά ενός κατώτερου Θεού οι μαθητές του Δ.Σ. Αγναντερού;

Next Article

Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας-Τρικάλων

Related Posts

Altani Andriani kideia
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΤΗΣΙΟ Τελούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ  21 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου…