Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δ. Παπακώστας: Όλοι στην Λάρισα στο ΠΣ Θεσσαλίας απαιτώντας Stop σε πολιτικές εγκατάλειψης ορεινών

Αλαλούμ Περιφερειαρχών και Κυβέρνησης για «Έργα Αχελώου» - Η Θεσσαλία τελικά χρειάζεται «πανάκριβα» φράγματα ή πεταμένα λεφτά όσα έχουν δαπανηθεί ως τώρα; - Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα δώσουν σύγχρονη λύση; - Στη Θεσσαλία Λίαν αμφίρροπη η μάχη: οι Θεσσαλοί μπορούν να εκλέξουν Νέα Περιφερειάρχη με ελευθερία χωρίς 'άνωθεν' εντολές! _ Ποιά τα αποτελέσματα εργολαβίας για ασφάλεια στα προφράγματα Συκιάς Αργιθέας; - Προς Υπουργείo Εσωτερικών: Προτάσεις για τροποποίηση ν. 4804/21 & 5043/23 ενόψει τοπικών εκλογών 8-10-23 Ο αλλοπρόσαλλος Καλλικράτης κατέκαψε τα Δερβενοχώρια… Το ΔΣ Αργιθέας να «σπάσει» την εσωστρέφεια: χρωστάει 7 παραστάσεις για διεκδίκηση αιτημάτων που έχουν βαλτώσει...

Δ. Παπακώστας: Όλοι στην Λάρισα στο ΠΣ Θεσσαλίας απαιτώντας Stop σε πολιτικές εγκατάλειψης ορεινών

Οι Αιρετοί Αργιθέας – οι Ρογγιώτες – οι Σύλλογοι : Όλοι στην Λάρισα στο ΠΣ Θεσσαλίας απαιτώντας Stop σε πολιτικές εγκατάλειψης ορεινών

Αφού δεν πάει ο … Μωάμεθ – δηλ ο Περιφερειάρχης – που δεν καταδέχεται επί 12 χρόνια —στο βουνό δηλ. στα Θεσσαλικα Βραγκιανά /στα Ρόγκια/Αργύρι -Καταφύλλι για εξαγγελία άμεση της δημοπράτησης ασφάλτου του κεντρικού σχολικού δρόμου, με λίαν επικίνδυνη βατότητα για μικρά παιδιά μας — οφείλουμε με πρωτοπόρους τους τοπικούς άρχοντες Αργιθέας, τα ΔΣ Συλλόγων, να εκδηλώσουμε δυναμικά την δίκαιη διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη της ορεινής περιοχής από την θεσσαλική μονοκρατορική ηγεσία, που επί 10 έτη κοροϊδεύει τον κόσμο στην κοιλάδα Αχελώου, την Αργιθέα – Αργύρι και Βραγκιανά.

^ Το μόνο που ενοχλεί … τους «αυτοκράτορες» είναι η αρνητική δημοσιότητα, η οργή γονιών, παιδιών.

• Στη Λάρισα Τετάρτη 31-8-22 ώρα 7μμ στην συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας να φανεί ότι οι υπερήφανοι ορεινοί Αργιθεάτες δεν είμαστε … πολίτες Β κατηγορίας !

• Η Δημοτική Αρχή – οι Δημοτικοί Σύμβουλοι – οι Κοινοτάρχες – τα μέλη ΔΣ Συλλόγων είναι η στιγμή να αποδείξουν ότι νοιάζονται για τόπο και κόσμο: παιδιά, κτηνοτρόφους.
• Μαζί με ΜΜΕ – δημοσιογράφους .

^ Η τακτική των βραβεύσεων, της ανταλλαγής φιλοφρονήσεων ή πλακετών δείχνει … υποταγή, φόβο.

^ Η μη έκδοση ψηφισμάτων Συνελεύσεων Αυγούστου και η σιωπή των Συλλόγων αποτελεί στίγμα στην ιστορική πορεία του αργιθεάτικου κινήματος, ένδειξη οκνηρίας και μη ενσυναίσθησης.

@ Οι Πανελλήνιοι Σύλλογοι Βραγκιανιτών, των Αργυριτών, η ΠΟΑΣ , οι Συλλλογοι Αργιθεατών θεσσαλίας, έχουν χρέος να δηλώσουν: ‘ΠΑΡΩΝ’, να ξεδιπλώσουν Πανώ κατά της αδιαφορίας του «Ηγέτη»Θεσσαλίας!
Στο ΠΣ Θεσσαλίας: 31-8-22

@ Άλλως : δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης, ας αυτοδιαλυθούν …ησύχως ! Αφού δεν σέβονται τα καταστατικά τους, που ορίζουν αγώνα και για τοπικά προβλήματα.

^ Για τη Μείζονα Αντιπολίτευση ΠΣ δεν θα ασχοληθούμε … άφωνη άπραγη ! Τα αισθήματα μας γνωστά.

• Έχουμε δίπλα μας στον δίκαιο αγώνα : ελεύθερα σκεπτόμενους Περιφερειακούς συμβούλους απ’ όλες τις παρατάξεις, ενεργούς πολίτες που δηλώνουν υποψηφιότητα για ΠΣ στις εκλογές 2023, την ΛΑΣ, Τύπο .

•Τα ψέματα τελειώνουν … ο αγώνας δικαιώνεται όταν εντείνεται !!!
Και ακολουθούν δράσεις …

Δημήτρης Παπακώστας
Θεσσαλικά Βραγκιανά 28-8-22




Total
0
Shares
Previous Article
Κώστας Αγοραστός: Το βραβείο της ΚΟΕ ανήκει και αφιερώνεται στον κόσμο  

Κώστας Αγοραστός: Το βραβείο της ΚΟΕ ανήκει και αφιερώνεται στον κόσμο  

Next Article
Κώστας Γκαβογιάννης

Κώστας Γκαβογιάννης: Μια τρύπα στο νερό

Related Posts