Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δ. Παπακώστας: ΔΣ Αργιθέας – Η συνεδρίαση της 20-2-23 αποκαλύπτει «μυστικά»

Στα …Βουνά οι λύσεις για προστασία και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Δ. Παπακώστας: ΔΣ Αργιθέας – Η συνεδρίαση της 20-2-23 αποκαλύπτει «μυστικά»

Την Δευτέρα 20-2-23 γίνεται η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ Αργιθέας με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη .

Από τη θεματολογία και τους εισηγητές αποκαλύπτονται – αποκωδικοποιούνται κάποια …μυστικά, που λόγω πολύχρονης εμπειρίας στα αυτοδιοικητικά ας μας επιτραπεί να πούμε ότι …οσφραινόσαστε :

1. Το ΔΣ συνεδριάζει για άλλη μια φορά στην Έδρα / Ανθηρό, παρά τη δίκαιη απαίτηση όλων για αποκέντρωση και συνεδρίαση σε ενότητα Αχελώου : Βραγκιανά και Ανατολικής: Πετρίλο, όπως γινόταν από 2011 έως 2019.

Ίδωμεν, αν θα αλλάξει η πολιτική του προεδρείου ΔΣ και εκτελεστικής επιτροπής .

2. Από τα 14 θέματα τα 8 εισηγείται ο αντιδήμαρχος Θαν Καραγεώργος, που ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας από το 2021 όταν προσχώρησε στην Συμπολίτευση από Τρίτη παράταξη ΔΣ (9,9% εκλογές 2019).

^ Σαφής ένδειξη ότι ανεβαίνει στην εκτίμηση του Δημάρχου και της ΕΕ της δημ αρχής .
^ Βέβαια οι δημότες, παρακολουθούν και προσμένουν έργα από αυτή τη στενή συνεργασία και ιδιαίτερα τα χωριά ενότητας Αχελώου όπου ανήκει ο αντιδήμαρχος .

• Πλατεία – παιδική χαρά Αγ. Δημητρίου
• Άσφαλτος Δρόμο Επισκοπής /Λαγκαδάκια και οχετό ρέμα Αντάρα .
. Οχετό Σταυροπήκι / τσιμεντόστρωση .
• Στροφή Αγ Νικολάου – άσφαλτο Ραϊνιστα
• Σήμανση από Κοράκου έως Βραγκιανά .
• Έργα ύδρευσης Αργυρίου και τεχνικά σε Καταφυλλι – και Μάραθο .
* Ίδρυση δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου – γιατρός στο ιατρεία .

3. Τα 4 εισηγείται ο ίδιος ο Δήμαρχος και από 1 : ο πρόεδρος ΔΣ και ο αντιδήμαρχος παιδείας .

* Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε στους 17 αιρετούς ΔΣ και όλους τους Αργιθεάτες .
Εμείς απλά επισημαίνουμε τα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο και με αγωνία θέλουμε δούμε την αντίδραση -όπως θεσμικά υποχρεούνται- των αιρετών της Αντιπολίτευσης !!!

Απομένουν λίγες βδομάδες – μήνες έως τις τοπικές εκλογές : 8 Οκτωβρίου 2023.

Όλες οι συμφωνίες συνεργασίας κρίνονται από τα αποτελέσματα !!!
Είναι θεμιτές, όταν είναι …παραγωγικές !

Σύντομα θα διεξαχθούν οι Βουλευτικές και πολλά εξαρτώνται από τα αποτελέσματα .

•Παρακολουθούμε – Παρεμβαίνουμε !!!
Θα θέλαμε: πιο ενεργή κινητικότατα …

* Φίλοι όλοι – Φιλτάτη η Αλήθεια …

Δημήτρης Παπακώστας 16-2-23
Total
0
Shares
Previous Article
Κουβέρτες και παπούτσια στις φυλακές παρέδωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων

Κουβέρτες και παπούτσια στις φυλακές παρέδωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων

Next Article
Στο έργο της ανακατασκευής πεζοδρομίων στην Λυγαριά ο Δήμαρχος Πύλης Κ. Μαράβας

Στο έργο της ανακατασκευής πεζοδρομίων στην Λυγαριά ο Δήμαρχος Πύλης Κ. Μαράβας