Δ. Λαρισαίων: Αρχίζει την Δευτέρα η ανακατασκευή της οδού Κανάρη

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Δ. Λαρισαίων: Αρχίζει την Δευτέρα η ανακατασκευή της οδού Κανάρη

Αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου τα έργα του Δήμου Λαρισαίων για την ανακατασκευή της οδού Κανάρη. Το έργο εντάσσεται στο μεγάλο έργο του Δήμου για την ανακατασκευή οδών της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου. Σημειώνεται ότι πριν τα Χριστούγεννα ολοκληρώθηκαν τα έργα και παραδόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Νικοτσάρα.

Η οδός Κανάρη, από Λάμπρου Κατσώνη μέχρι Υψηλάντου, θα ανακατασκευαστεί πλήρως σε διατομή ενιαίου οδοστρώματος. Θα κατασκευαστούν επίσης νέα δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων τα οποία θα συνδεθούν με το κεντρικό δίκτυο της ΔΕΥΑΛ , νέο δίκτυο οδοφωτισμού και θα εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες πρασίνου (φύτευση- άρδευση).

Για τους λόγους αυτούς θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό  Κανάρη (από Λ. Κατσώνη έως Υψηλάντου) από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 1η Απριλίου   καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

odos kanari larisa1
Total
0
Shares