Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

C:REAL & Τάνια Κικίδη στο Πευκόφυτο Μουζακίου

Την Κυριακή 13 Αυγούστου και ώρα 21.30


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πευκοφύτου «Νεβροβούνιστα»  (Δήμος Μουζακίου), στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2017 σας προσκαλεί την Κυριακή 13 Αυγούστου, στις 21.30  σε μια μοναδική μουσική βραδιά με τους C:REAL & την Τάνια Κικίδη!

Όταν ένα ελληνικό συγκρότημα καταφέρνει να κυκλοφορήσει το έργο του σε 30 χώρες και να εξασφαλίσει εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως: Shakira, R.E.M., KaiserChiefs και GabriellaCilmi, τότε μάλλον αναφερόμαστε σε ένα από τα σημαντικότερα της εγχώριας μουσικής σκηνής!

Το συγκρότημα των C:REAL δημιουργήθηκε το 1996 από το συνθέτη, στιχουργό και δισκογραφικό παραγωγό Τάκη Δαμάσχη. Οι πρώτες τους επιτυχίες ήταν σε αγγλικό στίχο με πιο γνωστά τα ‘Withorwithoutyou(1999) και ‘Stopkillingtime’ που σημείωσε για δεύτερη φορά επιτυχία μερικά χρόνια αργότερα όταν ο Χρήστος Δάντης μας χάρισε την ελληνική του version με τίτλο «Δως μου φωτιά»!

Το 2000 αρχίζει η ριζική αλλαγή τόσο στο line-up όσο και στο μουσικό ύφος του συγκροτήματος! Η Ειρήνη Δούκα κάνει δυναμικά την εμφάνιση της στο σχήμα και παίρνει μόνιμα τα ηνία της φωνητικής επένδυσης των μετέπειτα δημιουργιών τους! Ο στίχος τους που μέχρι τότε ήταν αυστηρά αγγλικός παίρνει ελληνική χροιά και τα πρώτα δείγματα τους είχαν πράγματι εντυπωσιακά αποτελέσματα!

‘Θα σε θυμάμαι’, ‘Τα πιο μεγάλα σ’αγαπώ’, ‘Θα περιμένω’, ‘Αν δεν σε ξαναδώ’, ‘Μην ανησυχείς’, ‘Μείνε δίπλα μου’, ‘Επικίνδυνα σε θέλω’, ‘Κάθε μου σκέψη’, ‘Αν είσαι εσύ’, ‘’Ότι αξίζει’, ‘Το άλλο μου μισό’ είναι επιτυχίες που καθόρισαν την ελληνική ποπ& ροκ σκηνή την προηγούμενη δεκαετία.

Η Τάνια Κικίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Η ενασχόληση της με το τραγούδι και τη μουσική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, είναι τελειόφοιτη κλασικού πιάνου και κλασσικού και μοντέρνου τραγουδιού. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμιναριαjazz τραγουδιού στο LEADS COLLEGE OF MUSIC στην Μεγάλη Βρετανία. Οι επιρροές της είναι από την classicrock σκηνή όπως και πολλά ακούσματα blues, soul, funky. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής (Δήμητρα Γαλάνη, Τάνια Τσανακλίδου, Γιάννης Κούτρας κ.ά.) Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου ο οποίος ανέλαβε και την παραγωγή του album της με τους Dickens’ Zoo με τίτλο ‘Δύση Ανατολή’ με τις γνωστές επιτυχίες ‘Αντέχω’‘Πόσο μου λείπεις’ κ.α.

Την χρονιά που διανύουμε εμφανίζεται με τους C:REALσε σειρά συναυλιών, με μοναδική ευκαιρία να τους απολαύσουμε στη Θεσσαλία, στο Πάρτυ Νεολαίας που διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία στο Πευκόφυτο Καρδίτσας!

Να είσαστε όλοι εκεί!!!

Tania C real6 summer




Total
0
Shares
Previous Article

“Έφυγε” από τη ζωή ο Χρήστος Τσατσαρώνης

Next Article

Σε λίγες ώρες Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα στη Δρακότρυπα

Related Posts

dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…
epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…