Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χτίζουμε τη Ν.Δ. που χρειάζεται η Ελλάδα

*της Ασημίνας Σκόνδρα, πρ. Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας

Χθες, με την εκλογή και των θεματικών εκπροσώπων της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν.Δ., ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές, για τη συγκρότηση των τοπικών οργάνων.

Τα χιλιάδες μέλη μας, που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και προσήλθαν μαζικά στις κάλπες, αποδεικνύουν την απόφασή τους, να συμβάλλουν ενεργά στην αναδιοργάνωση του κόμματος.

Ενός συμμετοχικού κόμματος, πιστό στις αρχές και τις αξίες της ιδρυτικής του διακήρυξης, που στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο, θα επικυροποιήσει την πατριωτική ευρωπαϊκή του ταυτότητα, εμπνέοντας εκ νέου τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Θέλω να συγχαρώ όλα τα στελέχη μας, που πήραν μέρος στις διαδικασίες ως υποψήφιοι, με μόνο κίνητρο την ανιδιοτελή προσφορά, τόσο στην παράταξή μας, όσο και στην τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες Προέδρους, τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο και εκπροσώπους Θεματικών Τομέων, όπως και τους αντιπροσώπους μας στο προσεχές Συνέδριο. Εύχομαι καλή δύναμη, πλούσιο, καλό και εποικοδομητικό έργο στη δημιουργική προσπάθεια, που έχουμε ξεκινήσει στη Νέα Δημοκρατία, προς όφελος πάντα του τόπου μας και της μεγάλης ιστορικής μας παράταξης.

Κομβική σημασία, για την αποτελεσματικότητα, την εκπλήρωση των στόχων και τις περεταίρω επιτυχίες, είναι η ενότητα, η ομοψυχία και η καλή συνεργασία.

Μαζί θα ανασυγκροτήσουμε τη Νέα Δημοκρατία που χρειάζεται η πατρίδα μας, αυτή που ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει οραματιστεί. Μία παράταξη δηλαδή ανοιχτή στην κοινωνία, με ειλικρινή πολιτικό λόγο, που θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτών και πολιτικής.   Πού θα προσελκύσει και θα πείσει τους πολίτες, ότι μόνο η Ν.Δ. αποτελεί  διέξοδο στα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Έχουμε χρέος να ενεργοποιήσουμε, όχι μόνο τα μέλη μας, αλλά όλους τους ενεργούς πολίτες, ώστε να συμμετέχουν και μαζί να διαμορφώνουμε τις προτάσεις της Ν.Δ.

Η Νέα Δημοκρατία, άνοιξε τις πόρτες της, δεν θα παράγει πια πολιτική ερήμην της κοινωνίας και δεν αποζητά πλέον «βουβά» κομματικά ακροατήρια.

Απαιτείται, όλοι μαζί να σταθούμε με ευθύνη απέναντι στην δραματική κατάσταση, που η σημερινή κυβέρνηση έχει διαμορφώσει.

Ο Τσίπρας και η παρέα του, μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν τη ζημιά στη χώρα.

Κανείς δεν περιμένει τίποτα πια απ’ αυτούς και γι’ αυτό πρέπει να φύγουν τώρα.

Απ’ όλους εμάς, λοιπόν, απαιτείται δουλειά, αποφασιστικότητα, σοβαρότητα και οργάνωση, γιατί πολύ γρήγορα η παράταξή μας θα κληθεί να αναστήσει την πατρίδα μας.

Ασημίνα Σκόνδρα
πρ. Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Οι Μύθοι του Αισώπου στη Δημόσια βιβλιοθήκη Μουζακίου

Next Article

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ΡΟΜ