Χρυσό Βραβείο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας

Χρυσό Βραβείο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας

 

Από τα «Concrete Awards 2019» για την κατασκευαστική αριστεία και καινοτομία

Χρυσό Βραβείο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας

Ένα εμβληματικό αθλητικό έργο για την Καρδίτσα, που ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το «Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας – Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων» βραβεύεται με το βραβείο GOLD, μετά από ιδιαιτέρως απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης στα βραβεία «Concrete Awards 2019», στην κατηγορία «Hospitality and Cultural Projects, Recreation Centers”.

Στόχος του διαγωνισμού και των βραβείων «Concrete Awards 2019» είναι η ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στα κατασκευαστικά έργα με δομικό υλικό από σκυρόδεμα και εμπλεκόμενοι είναι όλοι οι θεσμικοί φορείς του κλάδου. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιείται την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, στις 19:30, στο Sofitel Athens Airport.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, και παραδόθηκε σε χρήση το 2019. Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες και εντυπωσιακές αθλητικές εγκαταστάσεις στη χώρα, χωρητικότητας 3000 θεατών, που δίνει στην πόλη της Καρδίτσας τη δυνατότητα οργάνωσης και φιλοξενίας αθλητικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.
Total
0
Shares
Previous Article
Επιμελητήριο Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Next Article

Ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το Σάββατο στο Μουζάκι ο Γ.Σ. ΓΟΜΦΩΝ


Total
0
Share