Χρυσό Βραβείο ποιότητας για το νερό Θεόνη στο διαγωνισμό Monde Selection 2017

<

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη κατέκτησε μια ακόμη σημαντική διεθνή διάκριση, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο ποιότητας στο διακεκριμένο διαγωνισμό Monde Selection 2017.

Η κριτική επιτροπή του World Quality Selections 2017 απένειμε το χρυσό βραβείο ανώτερης ποιότητας στο ξεχωριστό νερό Θεόνη, μια διάκριση που κατακτά επί τρία συνεχή έτη για την εξαιρετική του ποιότητα. Ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται από το 1961 διοργανώνεται από το International Institute for Quality Selections, με έδρα τις Βρυξέλλες, και αποτελεί έναν από τους πιο φημισμένους διαγωνισμούς στην αναγνώριση της ανώτερης ποιότητας προϊόντων σε διεθνές επίπεδο.

Το νέο αυτό βραβείο αποτελεί τη 11η διεθνή διάκριση ανώτερης ποιότητας και γεύσης για το φυσικό μεταλλικό Θεόνη, το οποίο κατά το παρελθόν έχει κερδίσει τα κορυφαία βραβεία και διακρίσεις Berkeley Springs (2016 & βραβείο Berkeley Springs Package Design), «iTQi» (2014, 2015, 2016 & ειδικό Κρυστάλλινο Βραβείο), «Monde Selection» (2015, 2016), «DLG» (2016, 2017) και «AABA» (2016).

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com

Χρυσό Βραβείο ποιότητας για το νερό Θεόνη στο διαγωνισμό Monde Selection 2017


Total
0
Shares
Previous Article

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Προεδρείο της Ν.Ε. Καρδίτσας του Τ.Ε.Ε.

Next Article

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας


Total
0
Share