Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από τη Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα

Α. Σκόνδρα: Σε καμία κρίση δεν λιγοψυχίσαμε - Ασ. Σκόνδρα: «Η διαφάνεια τονώνει το αίσθημα δικαίου» - Ευχές για τα Χριστούγεννα από την Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα - Πάγια προεκλογική τακτική ΣΥΡΙΖΑ η σκανδαλολογία και η τοξικότητα - Ασημίνα Σκόνδρα: Ίσο δικαίωμα στην Υγεία κατοίκων περιφέρειας και αστικών κέντρων - Τοποθέτηση Ασ. Σκόνδρα στο Κοινοβούλιο για την Αναμόρφωση και τον Εκσυγχρονισμό του Σωφρονιστικού Κώδικα - Α. Σκόνδρα: Είμαστε η μόνη εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας - Ασημίνα Σκόνδρα

Αγαπητοί συμπολίτες

“Χριστός γεννάται δοξάσατε”

Η γέννησή Του, το μυστήριο της αγάπης, φωτίζει τα σκοτάδια των ψυχών μας και αναγεννά την ελπίδα της ζωής.

Ημέρα λύτρωσης, αγαλλίασης και χαράς.

Η Γέννηση του Θεανθρώπου, να γίνει ο φάρος, που θα μας φωτίσει, θα ζεστάνει τις ψυχές μας και θα χαράξει χαμόγελο στα χείλη μας.

Ας φέρει γαλήνη και δύναμη σε όλες τις οικογένειες, που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα από τον ιό, που ταλανίζει την ανθρωπότητα.

Είναι  η στιγμή, που χρειάζεται ενότητα, κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, κυρίως προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα κόσμο με ειρήνη, δικαιοσύνη, σεβασμό και αγάπη.

Σήμερα μπορούμε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να αισιοδοξούμε, διότι καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας μας και η προσπάθεια αυτή αποδίδει.

Στεκόμαστε, αρωγοί και συμπαραστάτες, σ’ αυτούς που κρατούν το τιμόνι της χώρας και επαναφέρουν τη ζωή μας, σε δρόμο ομαλό με πρόοδο και προοπτική.

Με δύναμη, πίστη και αυτοπεποίθηση, αφήνουμε πίσω τις δυσκολίες και κοιτάμε μπροστά ένα καλύτερο μέλλον.

Η έλευση του Θεανθρώπου να φωτίσει το δρόμο μας, με χαρά, υγεία, δύναμη ψυχής και ευτυχία.

Καλά Χριστούγεννα

Χρόνια Πολλά

Ασημίνα Σκόνδρα

Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας

karta asimina
Total
0
Shares