Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας

Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π) πραγματοποίησε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, την καθιερωμένη, ετήσια, Χριστουγεννιάτικη γιορτή του.

Τα παιδιά του Παραρτήματος παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης, ενώ τη γιορτή πλαισίωσαν με τη μουσική τους οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας.

Στη γιορτή παρευρέθησαν συγγενείς των περιθαλπομένων, εκπρόσωποι συνεργαζόμενων υπηρεσιών, μέλη  του Δ.Σ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, εθελοντές και συνταξιοδοτηθέντες υπάλληλοι αυτού.

Με την παρουσία του, τίμησε τη γιορτή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, δίνοντας τις εγκάρδιες ευχές του στα παιδιά και το προσωπικό του Παραρτήματος.

Στο τέλος της γιορτής ο Αϊ Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά, ενώ οι παρευρισκόμενοι συνεχάρησαν τα παιδιά για την εξαιρετική συμμετοχή τους στη γιορτή, αλλά και τους εργαζόμενους  για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους περιθαλπόμενους.

IMG 5439

IMG 5395




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας την Τετάρτη 28/12

Next Article

Με 42 συμμετοχές ο διαγωνισμός βιτρίνας – πρόσοψης καταστήματος