Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

‘’Χριστουγεννιάτικα Ηχοχρώματα’’ στην Πύλη Τρικάλων

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πύλης από το Ωδείο «Μουσική Πνοή» Με υπεύθυνη την Σοφία Λαμπρογιώργου

Στο  Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πύλης  από το Ωδείο  «Μουσική Πνοή»

Με υπεύθυνη την Σοφία Λαμπρογιώργου

 Γέμισε  με μελωδικές φωνές το κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης την Παρασκευή το βράδυ, σε πολύ επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τα μουσικά τμήματα (παιδικά) από το Ωδείο «Μουσική Πνοή» της κ. Σοφίας Λαμπρογιώργου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που οργάνωσε φέτος  ο Δήμος Πύλης.

Χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα ευχαριστώντας και την κ. Σοφία  Λαμπρογιώργου για την παρουσία της με τα μουσικά τμήματα του Ωδείου της,  τα οποία θα μας μεταφέρουν  με το καλλίτερο τρόπο με τα μουσικά ακούσματα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και θα μας ταξιδέψει στην μαγεία της μουσικής σε όλα τα επίπεδα.

Στην συνέχεια τα Νήπια τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα (τρίγωνα κάλαντα), τα παιδιά της ‘Α Δημοτικού τραγούδησαν ((χιόνια στο Καμπαναριό κ. λ. π.)

Ακολούθησαν μουσικά ακούσματα από τα παιδιά του Ωδείου με τα μουσικά τους όργανα (φλάουτο ,πιάνο, τσέλα, βιολί). Τέλος η μουσική εκδήλωση έκλεισε με την παιδική και  νεανική χορωδία.

DSC07178

DSC07180

DSC07182




Total
0
Shares
Previous Article

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γ΄ παιδικού σταθμού του Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Απογευματινό Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνος