Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικα Ηχοχρώματα στην Πύλη από το Ωδείο «Μουσική Πνοή»

Από το Ωδείο «Μουσική Πνοή» με Υπεύθυνη την Σοφία Λαμπρογιώργου

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στον Δήμο Πύλης με επιτυχία και πολλές εκπλήξεις, όπως προχθές  Σάββατο το βράδυ έλαβε χώρα στην πλατεία της Πύλης, στον χώρο των εκδηλώσεων η μουσική εκδήλωση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικα Ηχοχρώματα, από το Ωδείο  «Μουσική Πνοή» της Σοφίας Λαμπρογιώργου.

Ο κόσμος που γέμισε τον χώρο της εκδήλωσης ενθουσιάστηκε με την καταπληκτική απόδοση των παιδιών- μαθητών του Ωδείου, των μουσικών κομματιών παίζοντας με τα μουσικά τους όργανα και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά πολλά άλλα είδη μουσικής.

Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Ανάπτυξης Κ. Βύρων Κατσίβελος που έκανε και σχετικό χαιρετισμό, ευχαριστώντας πρωτίστως την Κ. Σοφία Λαμπρογιώργου που δέχτηκε την πρόσκληση του Δήμου Πύλης να παρουσιάσει την δουλειά της μέσα από το ταλέντο των παιδιών παίζοντας και τραγουδώντας μουσικά κομμάτια. Επίσης ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου που ήταν παρών , καθώς και το Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης για την συνεργασία τους στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Pili-Pnoi-1 Pili-Pnoi-2 Pili-Pnoi-3




Total
0
Shares
Previous Article

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα: «Διαχείριση Δασών στο Δήμο Πύλης και ο ρόλος της Τ.Α.» στο Περτούλι

Next Article

Παναγιώτα Βράντζα: "..πρέπει να «σπάσουν» συμφέροντα για να υπάρξει παραγωγική ανασυγκρότηση"

Related Posts