Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χρήστος Μπαντζιάς: Το τοπικό ποδόσφαιρο έγινε πιο ανταγωνιστικό

mpantzias proponitis 1

 Η επέλαση της «Μήδειας», εν μέσω covid και της γενικότερης δυσχερούς οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία ανυπέρβλητων προβλημάτων στην καθημερινότητα των πολιτών.Ένα από αυτά είναι και την εναπόθεση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε θάλαμο« κρυογονικής».

 Το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καρδίτσας πάγωσε πολύ πριν την επίσκεψη του χιονιά ,βάζοντας σε δοκιμασία μια ολόκληρη βιομηχανία που κρύβεται από πίσω από την τεράστια μπίζνα με την επωνυμία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ….

 Προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές, χορηγοί, διαφημιστές, έμποροι αθλητικού υλικού κτλ. περιέπεσαν  σε υποτονικό επίπεδο ή ακόμα χειρότερα  βρέθηκαν …χωρίς …αντικείμενο!

Αναμετρήσεις δεν διεξάγονται, ήτοι σημαίνει ,σκουριάζουν οι διαιτητικές σφυρίχτρες,σκεβρώνουν οι αχρησιμοποίητοι πάγκοι,μουδιάζουν τα αγύμναστα πόδια των παιχτών, το φίλαθλο κοινό εκνευρίστηκε ….μεγάλη ψυχική εκτόνωση το γήπεδο…και όλα γενικώς σέρνονται!

Μέσα  στον κυκεώνα της άσχημα δομημένης κατάστασης στο οποίο περιήλθε το αγαπημένο σπορ εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο οι πρωταγωνιστές προπονητές είναι τα άτομα που στενοχωριούνται και αγχώνονται ίσως λίγο περισσότερο από τους έτερους εμπλεκόμενους με το δημοφιλές σπορ μιας και είναι τα πρόσωπα που είναι επιφορτισμένα με την στελέχωση, εκγύμναση, στήριξη των ομάδων και παιχτών.

Ο κόουτς του ΑΟΚ, ΑΟ Αγναντερού, ΑΟ Σοφάδων,Ηρακλής Σοφάδων…. Χρήστος Μπαντζιάς… έχει τη δική του άποψη για όλα αυτά που προείπαμε,στέλνει δε την αγάπη του στο Δήμαρχο Μουζακίου κ.Φάνη Στάθη με τον οποίο μετρά χρόνια φιλίας και αγαστής συνεργασίας.

ΜΠΑΝΤΖΙΑΣ: «Σίγουρα μας στεναχωρεί η όλη κατάσταση αλλά πάνω απ όλα η υγεία όλων. Κάναμε βήματα τα τελευταία χρόνια και και το τοπικό ποδόσφαιρο έγινε πιο ανταγωνιστικό. Σε αυτό κύριο ρόλο έπαιξε η καλή ποιότητα παικτών καθώς και οι προπονητές που μέσα από τις σχολές και τα σεμινάρια βάλανε τη δική τους σφραγίδα. Ιδιαίτερα τώρα μετά από τόσο μεγάλη αποχή ο προπονητής της κάθε ομάδας θα παίξει μεγάλο ρόλο.. Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξουν όλοι αυτοί οι αφανείς ήρωες που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε αυτούς τους ανθρώπους που απαρτίζουν το συμβούλιο. Καλό θα ήταν και κάθε Δήμος να βοηθήσει τις ομάδες να σταθούν και πάλι όρθιες. Τα φιλιά μου στο Δήμαρχο Φάνη Στάθη. Πείτε του να βγάλει το Μουζάκι Γ’Εθνική».

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
300 κάτοικοι του Δαμασίου φιλοξενούμενοι στα Τρίκαλα

300 κάτοικοι του Δαμασίου φιλοξενούμενοι στα Τρίκαλα

Next Article
gelanthi mouzakiou

Δήμος Μουζακίου: Αύριο Παρασκευή 05.03 rapid tests στη Γελάνθη

Related Posts