Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του Δήμου Αργιθέας  για συγκοινωνιακή τους εξυπηρέτηση. 

ΑΡΓΙΘΕΑ: «Όχι άλλο κάρβουνο» - Γιάννης Μπαμπάτσικος

Χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του Δήμου Αργιθέας  για συγκοινωνιακή τους εξυπηρέτηση.

 Καθημερινά γινόμαστε δέκτες παραπόνων  συνδημοτών μας αλλά και οι ίδιοι  διαπιστώνουμε ότι τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου οδηγούνται από το δήμαρχο και τους    Αντιδημάρχους, , καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και νυχτερινές ώρες, χωρίς να έχουν προκύψει οι εξαιρετικές περιπτώσεις που ο νόμος ορίζει.

Η κίνηση των οχημάτων γίνεται κυρίως για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των αιρετών ,παράνομα και καταχρηστικά .

Σε καθημερινή βάση  για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των δημοτικών  αρχόντων διανύονται πάνω από 350 χλμ  .

Η κίνηση κατά βάση γίνεται εκτός των διοικητικών ορίων του δήμου σε Μουζάκι, Τρίκαλα κ.α.  χωρίς φυσικά να συντρέχουν  υπηρεσιακοί λόγοι όπως ρητά ορίζει η κατ’ εξαίρεση άδεια οδήγησης που είναι εφοδιασμένοι .

Η  περιοχή ΜΟΜΑ  (φώτο1) στο Μουζάκι έχει μετατραπεί σε αμαξοστάσιο του Δ.Αργιθέας.

Αυτοκίνητα του δήμου  (φώτο2) παρκάρονται  έξω από σπίτια αιρετών εκτός δήμου ακόμη και Σαββατοκύριακα .

foto aftokinita argitheas

Οχήματα το ένα μετά το άλλο βγαίνουν σε αχρηστία. Το κόστος συντήρησης και καυσίμων καθημερινά εκτοξεύεται και όλα αυτά εις υγείαν των « κορόιδων» δηλ. των δημοτών.

Είναι πρωτοφανές για δήμο να χρειάζεται  οι  δημότες να πληρώνουν την μετακίνηση των αιρετών  προκειμένω αυτοί  να εμφανιστούν  στο Δήμο για την άσκηση των καθηκόντων τους.

Επίσης πρωτοφανές είναι οι δημότες να πληρώνουν  ακόμη και τις μετακινήσεις των αιρετών για λόγους ψυχαγωγίας και διασκέδασης τόσο εντός όσο και εκτός του δήμου.

Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η αντίδραση κάποιων συναδέλφων της πλειοψηφίας σε σχετικές αναφορές μας στο δημοτικό συμβούλιο  (για τον περιορισμό της κίνησης των οχημάτων ) όπου ξεχείλιζε από αλαζονεία και ιδιοκτησιακή αντίληψη, φανερώνοντας για ακόμη μια φορά το πραγματικό ύφος και ήθος της «Νέας Εποχής»

 Στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων μας σεβόμενοι το θεσμικό μας ρόλο ,  είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε σε κάθε εποπτεύουσα αρχή προκειμένω  να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα των συνδημοτών μας .

Λυπούμαστε για την εξέλιξη αυτή  αλλά η αποκλειστική ευθύνη βαραίνει την πλειοψηφούσα παράταξη και προσωπικά  τον κ. δήμαρχο .

Για την Αργιθεάτικη Συμμαχία

Ο Επικεφαλής

ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Β. Ιωάννης




Total
0
Shares
Previous Article
pineios antiplimirika Trikala perifereia

Καθαρίζει την κοίτη του Πηνειού και στερεώνει τη γέφυρα στο δρόμο Φαρκαδόνα- Κεραμίδι η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
skondra mitsotakis

Ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής από την κυβέρνηση