Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χρηματική αμοιβή σε όσους παρέχουν πληροφορίες για λαθρεμπόριο

Χρηματική αμοιβή σε όσους παρέχουν πληροφορίες για λαθρεμπόριο

Χρηματική αμοιβή σε όσους παρέχουν πληροφορίες για λαθρεμπόριο 

Την επιβράβευση έναντι αμοιβής, σε όσους βοηθούν τις διωκτικές αρχές στον αγώνα για τη πάταξη για της λαθρεμπορίας, σχεδιάζει το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς στοιχίζει 1 δισ. ευρώ ετησίως στα κρατικά ταμεία.

Στην αναλυτική εγκύκλιο, ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής ενεργοποιεί όλες τις νέες διατάξεις για την περιστολή του λαθρεμπορίου  που συμπεριλήφθηκαν σε πολυνομοσχέδιο.

Με αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών, οι οποίες θα εκδοθούν έπειτα από εισηγήσεις του διοικητή της ΑΑΔΕ, θα καθοριστούν:

α) Οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης αμοιβών σε όσους παρέχουν πληροφορίες και συμβάλλουν στη διευκόλυνση της έρευνας για τη διαπίστωση και καταστολή λαθρεμπορικών πράξεων ή στην κατάσχεση λαθραίων ειδών και εμπορευμάτων.

β) Οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης αμοιβών στους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ, για την επίτευξη εξαιρετικών επιδόσεων, πέραν των συνήθων καθηκόντων τους, που θα έχουν συμβάλει στη διευκόλυνση της έρευνας για τη διαπίστωση και καταστολή σημαντικών υποθέσεων λαθρεμπορικών πράξεων ή στην κατάσχεση λαθραίων ειδών και εμπορευμάτων.

γ) Το ύψος και το είδος των αμοιβών που θα δίδονται ως αντάλλαγμα στα παραπάνω πρόσωπα, οι οποίες μπορεί να είναι υλικές, χρηματικές ή άλλες. Οι χρηματικές αμοιβές που θα καταβάλλονται είναι κατ’ αποκοπή ποσά ή και ποσοστιαίες, έως 20% επί των εισπραχθέντων πολλαπλών τελών ή του εκπλειστηριάσματος των κατασχεθέντων λαθραίων ειδών.




Total
0
Shares
Previous Article
sxoleia

Λήγει στις 20 Μαρτίου η προθεσμία εγγραφών στα προνήπια και στην Α΄ δημοτικού

Next Article
Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου στο πιο επίκαιρο από ποτέ Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ SOS Schools

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου στο πιο επίκαιρο από ποτέ Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ SOS Schools

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…