Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χωρίς προηγούμενο η ομιλία του Ανδρέα Στεργίου στην Αθήνα

Stergiou omilia Athina eterodimotes

Χωρίς προηγούμενο η ομιλία του Ανδρέα Στεργίου στην Αθήνα

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων κατά τη χθεσινή – εντυπωσιακή σε προσέλευση και σε παλμό – εκδήλωση που πραγματοποίησε η Δημοτική Παράταξη “ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή”.

Εκατοντάδες ετεροδημότες Αργιθεάτες, με καταγωγή από όλα τα χωριά της ορεινής πατρίδας, κατέκλυσαν κυριολεκτικά το Αμφιθέατρο “Αντώνης Τρίτσης” προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Ανδρέα Στεργίου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν ενδιαφέροντα απολογιστικά στοιχεία, συγκεκριμένους προγραμματικούς άξονες για την ερχόμενη πενταετία, καθώς και τους στόχους για το μέλλον. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αρκετά από τα στελέχη που έχουν καταθέσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό μας.

Τον Δήμαρχο προλόγισαν κατά σειρά: ο Θεοδόσης Μακρυγιάννης (Δικηγόρος – πρ. Πρόεδρος Συλλόγου Αργιθεατών Αθήνας) ο Βαγγέλης Κωφός (Δικηγόρος- πρ. Πρόεδρος Συλλόγου Ανθηριωτών) και ο Λάμπρος Μπαμπαλιούτας (Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Επίκουρος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Αναπληρωτής Διευθυντής Κέντρου Έρευνας και Διαχείρισης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης).

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρ. Αντιδήμαρχος Αργιθέας Στέλιος Κωφός, ενώ δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος (πρ. Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας).

Οι Αργιθεάτες της Αθήνας, δίχως καμία αμφιβολία, με τη δυναμική τους παρουσία έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης! Τους ευχαριστούμε θερμά!

ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή
Total
0
Shares