Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χωρίς νέα κρούσματα Covid-19 ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Drive through Rapid testings

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο ελέγχου αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και για την ορθότερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης, πραγματοποίησε νέες δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορωνοϊό, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Συγκεκριμένα, μαζικά δειγματολογικά τεστ πραγματοποιήθηκαν στην κοινότητα Νεοχωρίου την Τρίτη (8/12) και την Πέμπτη (10/12) στο δημαρχείο (Μορφοβούνι) για εργαζόμενους και δημότες, καθώς και στο παλαιό δημαρχείο της Πεζούλας για δημότες. Διενεργήθηκαν συνολικά 70 τεστ, τα οποία ήταν ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Νάνος δήλωσε: «Επειδή τον τελευταίο καιρό οι δημότες δικαιολογημένα ανησυχούν για την μετάδοση της νόσου covid 19, τους ενημερώνουμε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Τα όποια περιστατικά υπήρχαν έληξαν χωρίς προβλήματα και ο έλεγχος αυτής της εβδομάδας έδειξε ότι τα τεστ δείχνουν να μην έχουμε νέα κρούσματα. Αυτό όμως δεν είναι λόγος για χαλάρωση και εφυσηχασμό, το αντίθετο. Κρατάμε ψηλά τα μέτρα της πρόληψης και τηρούμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ. Ευχαριστούμε τον προϊστάμενο του ΕΟΔΥ κ. Ζευγαρά, καθώς και τα κλιμάκια Κινητών Ομάδων Υγείας, για τη συνεργασία και τον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Ο Δήμος μας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της πανδημίας, είναι πάντα στη διάθεση των δημοτών με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Προπαντός απευθύνει έκκληση στους δημότες και επισκέπτες της περιοχής να τηρούν σχολαστικά τα ατομικά μέτρα προστασίας. Με την υπεύθυνη στάση όλων, θα βγούμε από την κρίση»




Total
0
Shares
Previous Article
Επιμελητήριο Καρδίτσας

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ενημερωτική εκδήλωση «Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας»

Next Article
Εξυπηρέτηση των πολιτών στον ΟΑΕΔ με ψηφιακό ραντεβού - Σε λειτουργία η πλατφόρμα myOAEDlive

Εξυπηρέτηση των πολιτών στον ΟΑΕΔ με ψηφιακό ραντεβού - Σε λειτουργία η πλατφόρμα myOAEDlive