Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χωρίς έξτρα μέτρα και μόνο με μάσκα οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

Χωρίς έξτρα μέτρα και μόνο με μάσκα οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

Χωρίς έξτρα μέτρα και μόνο με μάσκα οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

Με απλή σύσταση για χρήση μάσκας θα τελεστούν φέτος οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας συστήνει μάσκες για όσους παρακολουθήσουν τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και αποστάσεις για όσους μετέχουν σε αυτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους εφόσον υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός.

Επομένως, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της παρέλασης αλλά και της αποχώρησης, θα πρέπει οι πολίτες να φορούν μάσκα εφόσον υπάρχει συνωστισμός σε αντίθεση όμως με τους παρελαύνοντες, οι οποίοι υποχρεούνται να διατηρούν αποστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν τις μάσκες τους.




Total
0
Shares
Previous Article
ekdilosi Kazantzakis

«100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή»

Next Article
frourio Larisa 1

Διαγωνισμός Προσχεδίων του Δήμου Λαρισαίων για την αναβίωση του Ρολογιού της Λάρισας

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…