Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χορηγικό πρόγραμμα της ΟΛΥΜΠΟΣ και συνεργασία με τον Δ. Τρικκαίων για τα αδέσποτα

OLY DIM ADE1

Χορηγικό πρόγραμμα της ΟΛΥΜΠΟΣ και συνεργασία με τον Δ. Τρικκαίων για τα αδέσποτα

Με το σλόγκαν «Αγαπάμε τους τετράποδους φίλους μας και φροντίζουμε για την ευτυχία τους», η ΟΛΥΜΠΟΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, προσφέρει την υποστήριξή της στην περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της πόλης.

Το σχετικό πρόγραμμα που ξεκινάει άμεσα και θα υλοποιηθεί με το κτηνιατρείο του Δήμου και ιδιώτες γιατρούς, περιλαμβάνει κλινικό έλεγχο υγείας των ζώων, εμβολιασμό, στείρωση και σήμανση με μικροτσίπ.

Θα χορηγηθούν επίσης τα απαραίτητα φάρμακα καθώς και είκοσι ταΐστρες και ποτίστρες για σκύλους και γάτες, τις οποίες η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα τοποθετήσει όπου κρίνει απαραίτητο.

Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, με την παρουσία της δημοτικής αρχής, εκπροσώπου της διοίκησης της ΟΛΥΜΠΟΣ, υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και στελεχών της εταιρείας.

Αναφερόμενος στο θέμα ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, αφού ευχαρίστησε την ΟΛΥΜΠΟΣ για τη νέα στοχευμένη πρωτοβουλία, σημείωσε ότι “η χορηγία έρχεται σε κατάλληλη στιγμή διότι στη διάρκεια της πανδημίας ο αριθμός των αδέσποτων ζώων και τα συνακόλουθα αιτήματα πολιτών προς τον Δήμο για βοήθεια, αυξήθηκαν κατακόρυφα. Όμως, με την συνεργασία του κυνοκομείου και την στήριξη της ΟΛΥΜΠΟΣ, θα μπορέσουμε να περιποιηθούμε τα ζώα ακόμα περισσότερο και να τους δώσουμε την αγάπη που χρειάζονται”.

Από την πλευρά της εταιρείας το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κυρία Ζωή Σαράντη τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “τα αδέσποτα ζώα δικαιούνται την φροντίδα μας και εμείς ανταποκρινόμαστε στο δικαίωμά τους αυτό”.

Η κυρία Σαράντη ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη συνεργασία και σημείωσε ότι η πόλη αγαπάει τα ζώα και αυτό είναι δείγμα πολιτισμού.

OLY DIM ADE2 OLY DIM ADE3 OLY DIM ADE5 OLY DIM ADE6
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Ανακοίνωση Δήμου Σοφάδων ενόψει έντονων καιρικών φαινομένων από 25/9 - Ανακοίνωση Δήμου Σοφάδων για την ασφαλή φιλοξενία κατοίκων - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΟΦΑΔΩΝ

Στην κεντρική πλατεία Σοφάδων τα rapid tests την Τετάρτη 23/2

Επόμενο άρθρο
trikala sintonistiko pyrosvestiki

Πολιτική προστασία & αντιπυρική περίοδος στο «μικροσκόπιο» Δ. Τρικκαίων – Πυροσβεστικού Σώματος