Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χορεύουν οι Τρίτεκνοι της Καρδίτσας

 

Η ετήσια  εκδήλωση – χοροεσπερίδα και η κοπή πίτας του Συλλόγου θα γίνει στο κοσμικό κέντρο ΚΕΝΤΙΑ το Σάββατο 20/1/2018 με συμβολική τιμή πρόσκλησης 7€

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας πραγματοποιεί και φέτος την ετήσια εκδήλωση – χοροεσπερίδα του η οποία θα γίνει στο κοσμικό κέντρο ΚΕΝΤΙΑ στις 20/1/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα προσέλευσης 20:30.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους των τριτέκνων να πάρουν μέρος στην εκδήλωση, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να γνωριστούμε καλύτερα.

Η πρόσκληση θα έχει και πάλι συμβολικό χαρακτήρα με τιμή μόλις 7 Ευρώ, η οποία θα περιλαμβάνει επιλογή κυρίως πιάτου κ.λ.π..

Η εκδήλωση θα συνδυασθεί και με την ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου μας, αλλά και την βράβευση των παιδιών μας που εισήχθησαν φέτος σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στα οποία θα δοθεί συμβολικά μια δωροεπιταγή.

Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους Ζιάκο Γιάννη στο κλαρίνο, Βασίλη Νταράλα και Βάσω Καραβασίλη στο τραγούδι και πλήρης ορχήστρα.

Δεν θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι παρευρισκόμενοι.

Την προσπάθεια αυτή του συλλόγου μας καλούνται να την στηρίξουν όλα τα μέλη ανεξαρτήτως αν ανανέωσαν ή όχι τις κάρτες τους.

Επίσης καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν έγκαιρα τις προσκλήσεις τους από τα γραφεία του συλλόγου μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, διότι έχει εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Η διανομή των προσκλήσεων γίνεται και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου…

Η πρόσκληση των επισήμων

Το Δ.Σ. προσκάλεσε όπως και τα προηγούμενα χρόνια τους επίσημους του νομού μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Κάνουμε γνωστό και δημόσια, αυτό που τους γνωστοποιήσαμε και με την πρόσκλησή μας.

Θα τους δοθεί χρόνος 1-3 λεπτά για έναν χαιρετισμό.

Τους καλούμε όμως να αναφέρουν τι έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια για την ικανοποίηση των χρόνιων αιτημάτων των Τριτέκνων οικογενειών, τι προτίθενται να πράξουν στο μέλλον για το θέμα αυτό, αλλά και να δικαιολογήσουν την ψήφο τους στη βουλή, όσοι ψήφισαν για να χάσουν οι πολυμελείς οικογένειες δικαιώματα και κατακτήσεις ετών, όπως μείωση ή και κατάργηση επιδομάτων, κατάργηση επιδόματος τρίτου τέκνου, αλλά και θέσπιση τεκμηρίων που εξοντώνουν τις πολυμελείς οικογένειες.




Total
0
Shares
Previous Article

Σημαντική δωρεά του Λάκη Αλεξόπουλου στο Δήμο Καρδίτσας

Next Article

Εκδήλωση για την Γεωργική Καλλιέργεια και την Παγκόσμια Υγεία