Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Χορεύει» ο Σύλλογος Των Απανταχού Μουζακιωτών Αθήνας «Ο ΓΟΜΦΕΥΣ»

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα ο χορός μας να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 9 μ.μ. στο «Οra RESTAURANT», Ερμού και Αστίγγος 13-15 στο Θησείο (τηλ. 2155559137), πλησίον Ηλεκτρικός Σταθμός Θησείου ή Μοναστηράκι και Μετρό Στάση Μοναστηράκι.

Το κόστος της πρόσκλησης είναι 25 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού: Δύο (2) διαφορετικές σαλάτες ανά 4 άτομα, Δύο (2) ορεκτικά (ένα νηστίσιμο και ένα αρτίσιμο), κυρίως πιάτο κατ’ επιλογήν: α) Μπιφτέκι με πατάτες τηγανητές, β) κοτόπουλο μπούτι φιλέτο με πατάτες, γ) Μπριζολάκια χοιρινά με πατάτες και δ) Νηστίσιμο πιάτο Σουπιές κρασάτες με σπανάκι. Επίσης απεριόριστη ποσότητα εμφιαλωμένου κρασιού λευκό ή κόκκινο και αναψυκτικών και στο τέλος γλυκό.

Θα διασκεδάσουμε με αξιόλογους τραγουδιστές με πλούσιο καλλιτεχνικό, λαϊκό, δημοτικό και χορευτικό πρόγραμμα.

Ενημερώνουμε ότι θα διαθετεί δωρεάν μεταφορά από Μουζάκι προς Αθήνα και Αθήνα προς Μουζάκι για όσους ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στο χορό μας, που θα γίνει με λεωφορείο προσφορά του συμπατριώτη μας Γεωργίου Παπαστεργίου του Αποστόλου.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία, απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΓΟΜΦΕΥΣ»

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article

Κυριακή της Αποκριάς στο Μαυρομμάτι

Next Article

Έφυγε απο τη ζωή η Βασιλείου Ελένη - Κολίνα σε ηλικία 90 ετών

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…