Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χέρι χέρι η Κοινωνική Αλληλεγγύη και ο Αθλητισμός στα Τρίκαλα!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟΤ από σήμερα διαφημίζει στις φανέλες της το λογότυπο των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Τρικκαίων!

Ενα μεγάλο βήμα, ίσως το μοναδικό στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, που έχει συνηθίσει να βλέπει μόνο ιδιωτικές εταιρείες ως χορηγούς στις φανέλες ομάδων.

Η ομάδα φέτος αγωνίζεται στη Β Εθνική και θα μεταφέρει σε όλη τη χώρα το μήνυμα της στήριξης του προγράμματος «Συνεισφέρω». Στο πλαίσιο του οποίου, ο Δήμος Τρικκαίων και η Συνειρμός ακμε συντηρούν 5 Κοινωνικές Δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Φαρμακείο, Εστιατόριο, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Γραφείο Διαμεσολάβησης) για πολλούς τρικαλινούς. Χαρούμενοι, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο αθλητισμού κ. Ακη Αναστασίου, την πρόεδρο της ομάδας κ. Στέλλα Παπαχρήστου και τον προπονητή κ. Γιώργο Λουλέ.

Αλλά ο κ. Παπαστεργίου μετρίασε τη χαρά, υπενθυμίζοντας την πιθανότητα, να μη συνεχιστεί η λειτουργία ορισμένων από τις Δομές αυτές, επειδή δεν δημοσιεύτηκε δημόσια πρόσκληση στο ΠΕΠ. Κι αυτό παρότι εγκαίρως είχαν κατατεθεί προτάσεις στο ΠΕΣΚΕ Θεσσαλίας (Περιφερειακή Στρατηγική για την Κοινωνική Ένταξη και την καταπολέμηση της Φτώχειας. Τόνισε, πάντως, ότι το κόστος είναι μικρό (60.000 ετησίως), ότι η τρικαλινή κοινωνία και οι επιχειρήσεις στηρίζουν εμπράκτως και ότι ακόμη και τώρα, μπορεί να βρεθεί λύση… για να ανέβουν κατηγορία, η ομάδα και η αλληλεγγύη στους συμπολίτες.

domes

domes1

domes3

domes2

domes4




Total
0
Shares
Previous Article

Δήμος Τρικκαίων: Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσουν οι Κοινωνικές Δομές

Next Article

Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας

Related Posts