Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χειροτεχνώντας … με τους μαθητές Ρομά!

Χειροτεχνώντας ... με τους μαθητές Ρομά!

 

Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Διευθυντή κ. Στεργιόπουλο και τον σύλλογο διδασκόντων του 19ου Δημοτικού Σχολείου, όπου φοιτούν μαθητές Ρομά, υλοποίησε εκπαιδευτική δράση στο χώρο του σχολείου.

Συγκεκριμένα, δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά με την καθοδήγηση των στελεχών του Παραρτήματος Ρομά να απασχοληθούν με εικαστικές δραστηριότητες. Οι μικροί μαθητές ανταποκρίθηκαν με χαρά και κατάφεραν να δημιουργήσουν αποκριάτικες κατασκευές,έπαιξαν δημιουργικά παιχνίδια και αντάλλαξαν αναμνήσεις σχετικά με τα έθιμα των Ρομά τις Απόκριες.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Καρδίτσας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Δήμος Καρδίτσας – Γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article
koronaios covid19

Περιόρισε τον ιό, όχι την ζωή σου

Next Article

ΔΣ Αργιθέας: Σιγή... ασυρμάτου για τεκταινόμενα στις συνεδριάσεις...

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”