Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χάρι – Μέγκαν: Γεννήθηκε η κόρη τους – Ποιο το όνομα

megan xari kori

Χάρι – Μέγκαν: Γεννήθηκε η κόρη τους – Ποιο το όνομα

Για δεύτερη φορά γονείς έγιναν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, καθώς όπως ανακοινώθηκε, η Μέγκαν γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.  Το όνομα του κοριτσιού είναι Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάνα Μάουντμπαντεν – Ουίνσδορ. Σύμφωνα με τη SUN, το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 11: 40 το πρωί της Παρασκευής σε νοσοκομείο της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η επίσημη δήλωση επιβεβαίωσε ότι το κοριτσάκι ζύγιζε κάτι παραπάνω από 3,4 κιλά και «τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους και θα μεταφερθούν στο σπίτι». Πρόκειται για το 11ο εγγόνι της Βασίλισσας Ελισάβετ και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού μετά τον Αρτσι. Σημειώνεται πως το όνομα «Λίλιμπετ», είναι το υποκοριστικό του Ελισάβετ ενώ φυσικά με το δεύτερο όνομα το ζευγάρι τιμά τη μητέρα του Χάρι, Νταϊάνα. Η μικρή Λίλιμπετ Νταϊάνα είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.




Total
0
Shares
Previous Article
lefta xrimata

Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνονται σήμερα 202.741 εργαζόμενοι

Next Article
self test coronoios 1

Self test: Από σήμερα η διάθεση για τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…