Χαρδαλιάς για αύριο Τσικνοπέμπτη: «Κάθε προσπάθεια παράκαμψης των μέτρων οδηγεί σε παράταση»

Χαρδαλιάς για αύριο Τσικνοπέμπτη: «Κάθε προσπάθεια παράκαμψης των μέτρων οδηγεί σε παράταση» 

«Ιδιαίτερα αύριο που είναι Τσικνοπέμπτη ας μην προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να πάμε σε φίλους και γνωστούς. Ας περάσουμε αυτή την ημέρα στο σπίτι μας με την οικογένειά μας γιατί κάθε προσπάθεια να παρακάμψουμε τα μέτρα οδηγεί στην παράτασή τους», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα τόνισε πως κάθε προσπάθεια παράκαμψης των μέτρων, οδηγεί σε παράτασή τους, ενώ πρέπει να υιοθετήσουμε την λογική του περασμένου Μαρτίου «Μένουμε σπίτι, μένουμε στη γειτονιά μας» για να περιοριστεί η διασπορά της νόσου. «Κάθε δική μας περιττή μετακίνηση σημαίνει αυτόματα και διακίνηση του ιού σε πολλούς άλλους. Γι’ αυτό και ένας μικρός περιορισμός σήμερα μας φέρνει πιο κοντά στον προορισμό του αύριο», σημείωσε.

Επίσης προανήγγειλε πως οι έλεγχοι θα είναι αυξημένοι στις γειτονιές, και ιδιαίτερα στους χώρους εργασίας και τις μαζώξεις στα σπίτια, καθώς αυτές οι δύο φαίνεται πως αποτελούν τις εστίες «αναζωπύρωσης» της πανδημίας. «Καταλαβαίνουμε την κούραση, τη νέα δύσκολη καθημερινότητα με περιορισμούς απέναντι στους στενούς μας φίλους, τους συγγενείς μας και τις αγαπημένες μας συνήθειες. Είμαστε στην τελική ευθεία, την τελική αναμέτρηση με την COVID-19», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.Total
11
Shares
Previous Article
Ελασσόνα: Στήνουν σκηνές σε χωριά για να κοιμηθούν οι κάτοικοι

Ελασσόνα: Στήνουν σκηνές σε χωριά για να κοιμηθούν οι κάτοικοι

Next Article
13033: Ακτίνα δύο χιλιομέτρων για μετακίνηση «2» και «3» με SMS

13033: Ακτίνα δύο χιλιομέτρων για μετακίνηση «2» και «3» με SMS - Αλλάζει το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας Total
11
Share