Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χαρά Καλιώρα: «Ναι στη ζωή»

kaliora imimarathonios

Χαρά Καλιώρα: «Ναι στη ζωή»

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης του Δήμου Πύλης κ. Χαρά Καλιώρα, άφησε  στην άκρη την ιατρική της ρόμπα και το στηθοσκόπιο, και φορώντας τη φανέλα «lifewalkers» της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, έστειλε το δυνατό μήνυμα του Δήμου Πύλης«ναι στη ζωή»

Εκπροσωπώντας το Δήμο Πύληςστον 14ο ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος», είπε  Ναι στη ζωή και την άθληση για όλους, προτάσσοντας το ευ αγωνίζεστε.

Ο ετήσιος αυτός αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων με συνδιοργανωτές τους Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Πύλης επισημαίνει.. «συμμετείχα σήμερα στον ημιμαραθώνιο Θανάσης Σταμόπουλος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Πύληςκαθώς και της κας Κρασσέ Αργυρώς, που ήταν υπεύθυνη της όλης διοργάνωσης. Η παρουσία μου είχε σκοπό να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα. Λέμε  Ναι στη Ζωή. Αυτό εξ’ άλλου εμφαντικά δηλώνει και το μήνυμα «Lifewalkers» της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, που ήταν το κεντρικό σύνθημα πάνω στη φανέλα που έτρεξα. Θέλω να τονίσω πως ο αθλητισμός είναι η διέξοδος για όλους τους ανθρώπους, ειδικά αυτούς που δοκιμάζονται με χρόνιες παθήσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς. Ευχαριστώ και τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας κο Μιχαλάκη Κωνσταντίνο για την ουσιαστική επικοινωνία μας».

kaliora imimarathonios 1
Total
0
Shares
Previous Article
Kalogiannis Apostolos dimarxos

Δήλωση δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη για την απώλεια του Χρ. Καλομπάτσιου

Next Article
asm Mavrommatiou omada 2023

Ισοπαλία για τον ΑΣΜ Καραϊσκάκη στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Αστέρα Καρδίτσας

Related Posts

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»
Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»

Η ημερίδα έχει ως θέμα «Αγροδιατροφή» καθώς και «Αειφορία – Ανθεκτικότητα - Βιωσιμότητα»