Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χαιρετισμός του Δημάρχου Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη για την καλλιτεχνική εκδήλωση στη σπηλιά του Γ. Καραϊσκάκη

Μήνυμα του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Φάνη Στάθη για τα Χριστούγεννα - Ευχαριστήριο του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη - Μήνυμα του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη για την Πρωτοχρονιά

Χαιρετισμός του Δημάρχου Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη για την καλλιτεχνική εκδήλωση στη σπηλιά του Γ. Καραϊσκάκη

Αγαπητοί διοργανωτές

Η μουσική εκδήλωση στη Σπηλιά του Καραϊσκάκη είμαι πεπεισμένος ότι θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, αφού είναι ένα μοναδικό όσο και σπάνιο γεγονός για τα πολιτιστικά δρώμενα.

Ως Δήμος Μουζακίου ανταποκριθήκαμε αμέσως στο κάλεσμα της συμβολής στο εγχείρημα, διότι μια από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησής μας είναι να αποδίδουμε στην περιοχή πάντα ρόλο πρωταγωνιστή σε όλες τις δραστηριότητες που εξελίσσονται. Εξάλλου, μετά από δυο χρόνια αυστηρών περιορισμών λόγω πανδημίας, οι τοπικές κοινωνίες έχουν μεγάλη ανάγκη ψυχολογικής ανάτασης και ευεξίας που προσφέρουν απλόχερα τέτοιες διοργανώσεις.

Ωστόσο, ο βασικότερος λόγος της στήριξής μας είναι η απόλυτη αναγκαιότητα ανάδειξης και πλήρους αξιοποίησης της Σπηλιάς όπου γεννήθηκε ο μεγάλος ήρωας του 1821 Γ. Καραϊσκάκης.

Είναι ένας ιστορικός τόπος για τον Ελληνισμό που πρέπει να διαδοθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Με αυτό το σκεπτικό, έχουμε δρομολογήσει τη γενική ανάπλαση του ευρύτερου χώρου της Σπηλιάς και φυσικά προγραμματίζουμε νέες δράσεις το επόμενο διάστημα που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον κοινό σκοπό.

Ο Δήμος Μουζακίου διαθέτει ένα πολιτιστικό «διαμάντι», το οποίο ως Δημοτική αρχή, είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε και να αναδείξουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Θερμά συγχαρητήρια στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας και στους συντελεστές του 40ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας για την πρωτοβουλία τους να οργανώσουν την ξεχωριστή επετειακή εκδήλωση στην οποία εύχομαι κάθε επιτυχία.




Total
0
Shares
Previous Article
Σήμερα Τετάρτη η Επετειακή - Ιστορική εκδήλωση με 150 εκτελεστές στην σπηλιά του Καραϊσκάκη

Σήμερα Τετάρτη η Επετειακή - Ιστορική εκδήλωση με 150 εκτελεστές στην σπηλιά του Καραϊσκάκη

Next Article
Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Με αριστούχους και διακριθέντες και τη φετινή χρονιά το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…