Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χαιρετισμός Γ. Κωτσού στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρδίτσας

 

Ο Δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Κωτσός απηύθηνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποίησε χτες η ΔΗΜ.Τ.Ο Καρδίτσας και αφού πρωτίστως ευχαρίστησε τον πρόεδρο της και τους παρευρισκόμενους  μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ΝΔ είναι το κόμμα της πολυφωνίας και όχι των μονολόγων και μέσα από την πολυφωνία εμπεδώνεται και η δημοκρατία.

Είπε δε χαρακτηριστικά πως «Έχουμε μπροστά μας μιά κρίσιμη εκλογική μάχη που επιβάλλεται να τη δώσουμε μαζί ενωμένοι και συντεταγμένοι, αποφεύγοντας τις εσωτερικές τριβές τις μεμψιμοιρίες και την εσωστρέφεια γιατί εκτός των άλλων σε αυτή την αναμέτρηση χτυπιούνται δύο διαφορετικοί κόσμοι.Ο κόσμος της εθνικής υπερηφάνειας από τη μιά και των εθνομηδενιστών από την άλλη. Ο κόσμος της αξιοπρέπειας με τον κόσμο της αναξιοκρατίας, ο κόσμος της διαφάνειας με τον κόσμο των πολιτών και των φίλων, ο κόσμος που υπηρετεί το εθνικό συμφέρον με εκείνους που έχουν γίνει οσφυοκάμπτες με μόνο στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση».

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε πως «όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη ενωμένοι προάγοντας την αριστεία και την αξιοκρατία. Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε»!!!




Total
0
Shares
Previous Article
skopovoli

Σκοπευτικοί αγώνες Level I την Κυριακή (3/2/2019) από τον Α.Σ.Ο. «Άρτεμις» Καρδίτσας

Next Article

ΕΠΣΚ: Αναβολή όλων των αγώνων ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα

Related Posts