Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χαιρετισμός για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του Υποψηφίου Δημάρχου Σοφάδων Ορέστη Ψαχούλα

psaxoulas orestis

Χαιρετισμός για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του Υποψηφίου Δημάρχου Σοφάδων Ορέστη Ψαχούλα

Αγαπητοί συμπατριώτες μου, σήμερα τιμούμε την επέτειο του «ιστορικού όχι» που αντέτεινε η πατρίδα μας στις δυνάμεις του άξονα και την ιστορική αντίσταση των Ελλήνων και των Ελληνίδων απέναντι στον κατακτητή. Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Ελληνισμό, καθώς για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε την προσήλωση του Έθνους μας σε ιδανικά για τα οποία είμαστε υπερήφανοι.

Το φρόνημα, η πίστη και η αγωνιστικότητα των Ελλήνων αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για όλο τον ελεύθερο κόσμο, δείχνοντας το δρόμο προς την οριστική νίκη κατά της τυραννίας και του ναζισμού.

Στη σημερινή επέτειο, ας αναλογιστούμε την ομοψυχία, την υπερηφάνεια και το κουράγιο που έδειξε τότε σύσσωμος ο Ελληνικός λαός. Η Ελλάδα καλείται και σήμερα να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και απειλές των οποίων η διαχείριση απαιτεί σύνεση και ενότητα. Στην Εθνική αυτή προσπάθεια, είμαι βέβαιος ότι όλη μαζί θα μείνουμε ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
14η Γιορτή Τσίπουρου στην Ρεντίνα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου

14η Γιορτή Τσίπουρου στην Ρεντίνα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου - Συνέντευξη τύπου

Επόμενο άρθρο
«23α ΤΣΙΑΒΑΛΙΑΡΕΙΑ» Εκδήλωση προς τιμήν του πρώτου πεσόντα Έλληνα στρατιώτη την 28η Οκτωβρίου 1940 - Ο Δήμος Πύλης και η Κοινότητα Πιαλείας τιμούν τον Βασίλη Τσαβαλιάρη

Ο Δήμος Πύλης και η Κοινότητα Πιαλείας τιμούν τον Βασίλη Τσαβαλιάρη - Τον πρώτο Έλληνα στρατιώτη που έπεσε την 28η Οκτωβρίου 1940