Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μποτσέτος και Κονταλής συνεχίζουν στην ΑΕ Λαζαρίνας

 

Ποδοσφαιριστές που δήλωσαν παρόντες πέρυσι, στην επαναλειτουργία της και τη βοήθησαν άμεσα να αλλάξει επίπεδο διατηρεί στο ρόστερ της η ΑΕ Λαζαρίνας.

Η ομάδα του Λάκη Κατσαρού θα έχει και στη Β’ Ερασιτεχνική τους Κούλη Μποτσέτο και Πέτρο Κονταλή, που συμφώνησαν να συνεχίσουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά στους «Βυσσινί».

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ήταν από τους πιο «βιονικούς» την περασμένη σεζόν στην ΑΕΛ αφού αποτέλεσαν βασικές και αναντικατάστατες μονάδες της ομάδας στην πορεία πρωταθλητισμού και την άνοδο στη Β’ ΕΠΣΚ.

Ο Κυριάκος Μποτσέτος είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Μία χρονιά νωρίτερα αγωνίστηκε στην Ένωση Δροσερού Μουριάς και διαθέτει παραστάσεις από υψηλότερες ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ο Κονταλής είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως μέσος, τόσο ως «8άρι» αλλά και ως αμυντικό-χαφ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που επίσης ήρθε με την εμπειρία του να αλλάξει τα αγωνιστικά δεδομένα της ΑΕΛ πέρυσι, έχοντας αγωνιστεί σε Α’ και Α1 κατηγορία και με την παραμονή του δίνει μία αξιόπιστη λύση στον άξονα για τον Λ. Κατσαρό.

karditsasportiva



Total
0
Shares
Previous Article

Παρακλήσεις στην Παναγία Βασίλισσα

Next Article

Όλα έτοιμα για το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θεσσαλών