Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μπάσης και Ραλλία “μάγεψαν” το κοινό στο θέατρο Κτιμένης

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ραλλία Χρηστίδου μάγεψαν το κοινό το βράδυ της Κυριακής σε μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη στο θέατρο Κτιμένης.

Ένα μοναδικό κοινό, οι εκπληκτικές ερμηνείες από τον Μπάση και την Χριστίδου και ένας πανέμορφος χώρος με θέα τη λίμνη Σμοκόβου, δημιούργησαν μια βραδιά γεμάτη νότες και όμορφες στιγμές.
Οι δυο καλλιτέχνες έφτιαξαν μια μουσική παράσταση με ήχους λαϊκούς, εντεχνους και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό, δημιουργώντας μια διασκεδαστική́ και κεφάτη μουσική διαδρομή́ και μια μοναδική παρεϊστική ατμόσφαιρα σε ένα ζεστό και ιδανικό χώρο.

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ραλλία Χρηστίδου με τις φωνές τους ξεσήκωσαν το κοινό. Το κατάμεστο θέατρο Κτιμένης γέμισε από νωρίς με τον κόσμο να τραγουδά τα γνωστά τραγούδια των ερμηνευτών μαζί τους, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Η συναυλία συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Σοφάδων και την Π.Ε Καρδίτσας ενώ πριν την έναρξη σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

mpasis

rallia

mpasis_1

mpasis_2

mpasis_3

mpasis_5




Total
0
Shares
Previous Article

Έναρξη αιτήσεων εγγραφών στο «Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες»

Next Article

Σε νέα διεύθυνση η μουσική σχολή «Αρίων» στην Καρδίτσα