Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αυτή δεν είναι η Αργιθέα που θέλουμε αλλά αυτή που μας πληγώνει

ΑΡΓΙΘΕΑ: «Όχι άλλο κάρβουνο» - Γιάννης Μπαμπάτσικος

Αυτή δεν είναι η Αργιθέα που θέλουμε αλλά αυτή που μας πληγώνει

Και με τηλεδιάσκεψη έγινε η συνεδρίαση του δ.σ. στις 31-01-2023 ,μόνο και μόνο για να δοθεί η δυνατότητα να δηλώσουν παρών οι επί μήνες απόντες δημοτικοί σύμβουλοι .

Είναι αδιανόητο αιρετοί να μην έχουν φυσική παρουσία και ώσμωση με τα προβλήματα  στον τόπο που έχουν εκλεγεί για μήνες . Να δηλώνουν απλά παρών  διαδικτυακά και σε κάποιες περιπτώσεις να αποχωρούν χωρίς να παίρνουν  καν μέρος στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Μέλη της εκτελεστικής επιτροπής αν και είναι υποχρεωμένοι να μένουν μόνιμα στο δήμο, για να « μας κάνουν την τιμή»  να ανέβουν στο δημοτικό κατάστημα στο Ανθηρό  θέλουν ο καθένας το δικό του δημοτικό όχημα με χορηγό φυσικά  τους δημότες.

Διοίκηση από απόσταση και διαμέσων  μετακλητών  υπαλλήλων , διοίκηση που όπως ανέφερε η συνάδελφος Όλγα  Κορλού επί της ουσίας ασκείται από ιδιωτική εταιρεία  συμβούλων .

Ναι καλά διαβάσατε .  Από ιδιωτική εταιρεία συμβούλων!!!

Θλιβερές και  πρωτόγνωρες  καταστάσεις .Αυτή  δεν είναι η Αργιθέα που  θέλουμε αλλά η Αργιθέα που μας πληγώνει…

Προτείναμε ο δήμος να ιδρύσει δημοτική συγκοινωνία ώστε  σε καθημερινή βάση να εξυπηρετούνται τόσο το προσωπικό του δήμου όσο και οι δημότες, μας απαντήσανε… ότι είναι θετικό αλλά έχει γραφειοκρατία και θέλει  δουλειά !!!!

Ακριβώς αυτό που  χαρακτηρίζει την  παρούσα διοίκηση δηλαδή την έλλειψη εργατικότητας , αποτελεσματικότητας και διεκδίκησης.

Εν όψει των επικείμενων εκλογών ο κ. Στεργίου μη έχοντας να παρουσιάσει  μετρήσιμο έργο και μη έχοντας δρομολογήσει τίποτα από τα μεγάλα και αναγκαία έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας  (σήραγγα τυμπάνου, διαπεριφερειακές  , διαδημοτικές συνδέσεις κτλ)   προσπαθεί με μεταγραφές  αντιδημάρχων από άλλες παρατάξεις  να θολώσει τα νερά μήπως και καταφέρει να  παραπλανήσει για δεύτερη φορά  τους συνδημότες μας .

Η διοίκηση που σέβεται τον εαυτό της παρουσιάζει το έργο της και όχι  μεταγραφές .  

Σημεία των καιρών …νέα ήθη, νέα εποχή!!!!

Απαξιώνει τα ίδια τα στελέχη της παράταξής του για τα οποία  μας έλεγε το έτος  2019  ότι είχαν την επάρκεια  την γνώση την εντιμότητα  και την όρεξη να ανεβάσουν την Αργιθέα ψηλά!! ! Σήμερα ακούμε ότι αυτοί ήταν μόνο για να φέρουν  ψήφους!!!

Αποκάλεσε δημόσια  τον επί 3,5 χρόνια αντιδήμαρχό του (Ηλ. Τσιατσιάνη) αλήτη και ελεεινό  ,εμείς απλά ρωτάμε:  τόσα χρόνια η διοίκηση του δήμου αποτελούνταν από  αλήτες και  ελεεινούς ;

Πως μια διοίκηση αλητών και ελεεινών αυτοαποκαλείται επιτυχημένη; 

Γιατί την διαπίστωση αυτή την έκανε όταν ο συγκεκριμένος είχε ήδη παραιτηθεί από αντιδήμαρχος και όχι νωρίτερα; Γιατί δεν τον  διέγραψε;

Αυτό ήταν τελικά  η «νέα εποχή» που υπόσχονταν  προεκλογικά;

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι,  η μόνη συγκολλητική  ουσία της παράταξης  του κ.Στεργίου  ήταν  το σύνθημα του 2019 : «να φύγουν οι παλιοί   που δεν αγαπάνε τον τόπο», δεν υπήρχε ούτε διάθεση για δουλειά  ούτε σχέδιο ούτε όραμα  ούτε διάθεση «να σπάσει  αυγά» είτε με τοπικά συμφέροντα  είτε με την κεντρική εξουσία.  

Κλείνοντας, θα θυμίσω τη φράση του Αβραάμ Λίνκον: “Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά όχι όλους όλο τον καιρό”.

ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Β. Ιωάννης

Επικεφαλής Μειζ. Αντιπολίτευσης




Total
0
Shares
Previous Article
KOstis Dimopoulos 23

Συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας Κωστή Δημόπουλο για την εκλογή του ως επίκουρου καθηγητή

Next Article
anemogennitries papakostas

Αιολικό πάρκο Τυμπάνου : Η ΔΕΗ Αν ΑΕ να αποκαταστήσει το οδικό δίκτυο