Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Άξιος 21Χ21 Πρωταθλητής ο ΓΣ Μουζακίου και πάει για το ρεκόρ!

 

Τον τίτλο του Πρωταθλητή στην Α2 ΕΣΚΑΘ για τη σεζόν 2017-2018 και την άνοδο στην Α1 κατηγορία του Θεσσαλικού μπάσκετ γιόρτασαν στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι.

Μετά και την νίκη επί των Μάγων Τρικάλων με 63-48, μία στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος ο Γ.Σ. Μουζακίου σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ, ενώ μένει ακόμη ένας αγώνας για το πρωτάθλημα που με νίκη ισοφαρίζει το ρεκόρ του Αστέρα Λάρισας (22 συνεχόμενες νίκες). Στη συνέχεια θα δώσει ακόμη έναν αγώνα με τον Αιολικό Βόλου για να βγει και ο Υπερπρωταθλητής.

Τα Δεκάλεπτα στον αγώνα του Σαββάτου με τους Μάγους: 22-10, 32-27, 43-38, 63-48.

Γ.Σ. Μουζακίου (Κουρμέτζας Γ.- Πλακιάς Θ.): Κουρμέτζας 11(1), Παπαθεοδώρου , Τσιτσάνης 5(1), Γκράβας 17, Φωτίου Κ. 5(1), Μπέμπριου 21(4), Ζαρίδας , Στρακάτσαλος 4,  Φώτιου Η, Γκαραβέλας , Κωνσταντάκος ,   Πεσλής .

Mάγοι Τρικάλων (Πασχάλης): Διβάνης 8, Καλαμπάκας 2, Μπέφας 22(1), Τόλλιος 6(2), Μπίζιος 7, Λιατίφης 2, Αναστασίου 1, Γρηγορόπουλος, Μπαλκίζας

Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή στο κλειστό του Μουζακίου καθώς ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τον Γ.Σ. Μουζακίου. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ο πρόεδρος κ. Ηλίας Γκαραβέλας μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας, για τους στόχους του Συλλόγου καθώς και για τα “ΠΑΣΙΑΛΕΙΑ”, μια ακόμη αθλητική γιορτή που θα διεξαχθεί τις ημέρες του Πάσχα.

Αναλυτικά η ομιλία:

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» σας καλωσορίζoυμε στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου και στην απονομή του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ για τη σεζόν 2017-2018. Ο Σύλλογος μας και η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου για φέτος καταφέραμε ένα μικρό θαύμα. Ένα μοναδικό ρεκόρ συνεχομένων νικών από ιδρύσεως της ΕΣΚΑΘ με 21 νίκες σε ισάριθμους αγώνες για την κατηγορία μας, με αποτέλεσμα να γίνουμε πρώτο θέμα συζήτησης σε όλους τους φίλους του μπάσκετ στη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Προπονητής στην ομάδα Μπάσκετ και στις ακαδημίες του Συλλόγου και αρχιτέκτονας της πολύ καλής δουλειάς στο Μπάσκετ είναι ο Γιώργος Κουρμέτζας, συνεργάτης και μέλος της οικογένειας Πασιαλή με βοηθό τον Θοδωρή Πλακιά, οι παίχτες της ομάδας, Στρακάτσαλος Αναστάσιος, Φωτίου Ηλίας, Φωτίου Κωνσταντίνος, Γκράβας Χρήστος, Πεσλής Χρυσόστομος, Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος, Καλλιώρας Γεώργιος, Γκαραβέλας Κωνσταντίνος, Κωνσταντάκος Χρήστος, Σκύλλας Αλκιβιάδης, Τσιτσάνης Ευάγγελος, Παπαθεοδώρου Χρηστός, Μπεμπρίου Έρι, Ομέρι Φλώρι.

Ένα τεράστιο μπράβο αξίζουν όλοι οι αθλητές της ομάδας μας που με τη δουλειά, την πίστη αλλά και την αγάπη τους για το μπάσκετ κατάφεραν να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα μας. Καταφέρατε να γίνετε παράδειγμα μίμησης και προσέλκυσης για όλους τους μικρούς μας φίλους που αυτό ήταν και ο βασικός στόχος της διοίκησης.

Όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουμε στο Σύλλογο μας είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, εθελοντισμού και μεγάλης αγάπης για τον αθλητισμό από τους πολύτιμους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. και τους καλώ να έρθουν δίπλα μου.

Πρόεδρος: Ηλίας Γκαραβέλας
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Πολύζος
Γενικός Γραμματέας: Στέργιος Παΐδας
Ειδικός Γραμματέας: Λάμπρος Πλακιάς
Ταμίας: Θεόδωρος Πλακιάς
Γενικός Αρχηγός: Στέργιος Κούρτης
Έφορος υλικού: Πολυχρόνης Τσιτσώνης
Υπεύθυνος βόλεϊ: Νίκος Πολίτης

Συνεχίζουμε τη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια και με πολύ θέληση και δουλειά ανεβάζουμε το Σύλλογο και τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής εκεί που αξίζουν. Μέλημα και προσπάθεια μας είναι να φτιάξουμε αθλητικές βάσεις, με ακαδημίες σε Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβο και σε άλλα αθλήματα. Σκοπός μας είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, να δώσουμε μια υγιή διέξοδο στα παιδιά από την μοντέρνα μάστιγα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τάμπλετ και κινητών και να κάνουμε την προσπάθεια μας ένα μικρό σκαλοπάτι, για τα παιδιά που έχουν ταλέντο να ανέβουν ψηλά. Μέσα από τον αθλητισμό να μάθουμε να συνεργαζόμαστε να είμαστε ομάδα, να κερδίζουμε να χάνουμε αλλά ποτέ να μη σταματάμε να αγωνιζόμαστε.

Αυτή τη στιγμή ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου &  Περιχώρων “Γ. Πασιαλής” έχει στο δυναμικό του 15 αθλητές στην αντρική ομάδα Μπάσκετ. Στην ακαδημία Μπάσκετ έχουμε 60 παιδιά. Στην ακαδημία του Βόλεϊ έχουμε 80 κορίτσια. Στο τμήμα γυναικείου βόλεϊ 20 γυναίκες. Στην ακαδημία του Στίβου έχουμε 85 παιδιά.

Όλες οι ακαδημίες συμμετέχουν κανονικά σε όλα τα πρωταθλήματα των κατηγοριών τους και η ακαδημία του στίβου σε όλους τούς αγώνες του ΣΕΓΑΣ.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Δήμο Μουζακίου και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κωτσό για την συνεργασία και το ενδιαφέρον του για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας. Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου και την Πρόεδρο κ. Ελένη Ρούσα για τη συνεργασία μας. Το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών “Παρέμβαση” και την υπεύθυνη του κέντρου κ. Κόγια Σοφία που ήταν ο χορηγός του αθλητικού υλικού των αθλητών της ομάδας μας. Τον προπονητή μας και αρχιτέκτονα της επιτυχίας κ. Γεώργιο Κουρμετζα. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του κλειστού γυμναστηρίου για την άριστη συνεργασία. Όλες τις επιχειρήσεις που από το υστέρημά τους βοήθησαν με χορηγία το Σύλλογο μας και τις βλέπετε αναρτημένες στο γήπεδο, αλλά και τους υπόλοιπους που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Ευχαριστούμε όλους όσους μέχρι σήμερα συμμετείχαν στη Διοίκηση του Συλλόγου, και όλους όσους πέρασαν σαν αθλητές και αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν για το Σύλλογο μας αλλά και όλους τούς Προπονητές που πέρασαν από τα τμήματα του Συλλόγου. Ευχαριστούμε τους γονείς που από την πρώτη στιγμή μας εμπιστεύονται και πάνω από όλα τα παιδιά που συμμετέχουν σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Βάζοντας νέα θεμέλια στο Σύλλογο φτιάξαμε σε όλα τα παιδιά δελτίο αθλητή με όλα τους τα στοιχεία και με ιατρική εξέταση και υπογραφή Γιατρού και γονέα.
Οργανώνουμε συμμετοχές σε πάρα πολλούς επίσημους αλλά και φιλικούς αγώνες και σε τουρνουά. Η αντρική ομάδα θα είναι το παράδειγμα για τις ακαδημίες μας και καλούμε όλους να στηρίζετε την ομάδα μας σε κάθε της αγώνα εντός και εκτός έδρας.

Τη Δεύτερη μέρα του Πάσχα και ώρα 10 το πρωί ξεκινούν τα “Πασιάλεια” μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού με αγώνες δρόμου που θα ξεκινούν από την κεντρική πλατεία Μουζακίου και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Την Τετάρτη 11 Απριλίου “Πασιάλεια” με τουρνουά μπάσκετ (5 το απόγευμα) στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου για όλες τις ηλικίες. Και τέλος το Σάββατο 14 Απριλίου “Πασιάλεια” με τουρνουά βόλεϊ από το μεσημέρι και ώρα 13:00 για όλες τις ηλικίες, στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και να έχουμε καλό Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
pasialismouzakioubasket

[RPG id=65340]




Total
0
Shares
Previous Article

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου

Next Article

Ο Δήμος Μουζακίου εξελίσσεται σε αθλητικό προορισμό για ομάδες και σχολεία