Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αξιόλογη η παρουσία του ΓΕΛ Σοφάδων στους Αγώνες Λόγου του Κολλεγίου «Ανατόλια» Θεσσαλονίκης

Το ΓΕΛ Σοφάδων στις 20-21-22 Ιανουαρίου συμμετείχε στους Αγώνες Λόγου, που διοργανώθηκαν από το Κολλέγιο «Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Η Τέχνη της Επιχειρηματολογίας», που υλοποιεί για 2η χρονιά το σχολείο μας, 13 μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε 4 αγωνίσματα: Διττοί Λόγοι (Debate), Προτρεπτικός Λόγος, Αυθόρμητος Λόγος και Εκφραστική Ανάγνωση.

Παρά τον περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος που μεσολάβησε από την έναρξη του σχολικού έτους μέχρι τη διεξαγωγή των αγώνων (Σεπτέμβριος – Ιανουάριος) και των χαμένων διδακτικών ωρών εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, οι μαθητές μας κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις και το υψηλό επίπεδο των Αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο μας ήταν το μοναδικό Δημόσιο Λύκειο της περιφέρειας Θεσσαλίας που συμμετείχε σ’ αυτούς τους Αγώνες Λόγου.

Συγκεκριμένα στους Αγώνες Λόγου Λυκείων η Αποστολοπούλου Δέσποινα στον Προτρεπτικό Λόγο κατέκτησε την 6η θέση, στον Αυθόρμητο Λόγο ο Χατζής Δημήτρης  κατέλαβε την 9η θέση και στην Εκφραστική Ανάγνωση η Μανού Μαρία κατέλαβε την 10η θέση. Στους Διττούς Λόγους η ομάδα αποτελούμενη από τους: Δασκαλοπούλου Ιφιγένεια, Κατσή Ηλιάνα και Σταμούλη Ιωάννη κατέλαβε την 13η θέση, πετυχαίνοντας 2 νίκες σε 3 αγώνες.

Υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος είναι οι φιλόλογοι: Λιούτα Χριστίνα, Τζέλλα Βασιλική και Φίλος Ιωάννης.

Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι: Αποστολοπούλου Δέσποινα, Δασκαλοπούλου Ιφιγένεια, Κατσή Ηλιάνα, Κόγια Ηλιάνα, Κύρα Στέλλα, Μανού Μαρία, Πάσχου Βασιλική, Πάσχου Κωνσταντίνα, Σακκά Ευθαλία, Σουλτάτη Κωνσταντίνα, Σταμούλης Ιωάννης, Χατζηγιάννη Ευαγγελία, Χατζής Δημήτριος.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος καθηγητών συγχαίρει όλους τους μαθητές για την αξιέπαινη προσπάθειά τους και για την αξιοπρεπή παρουσία τους  σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δια του τύπου τον Δήμο Σοφάδων και τον Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την πολύτιμη στήριξη που μας παρείχαν προκειμένου να μετακινηθούν οι μαθητές στη Θεσσαλονίκη.

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Σοφάδων
Θεοχάρης Βασίλειος

Ο Σύλλογος Καθηγητών




Total
0
Shares
Previous Article

46 θέσεις στα οκτάμηνα για το Δήμο Τρικκαίων στη νέα φάση αιτήσεων

Next Article

Προσπάθεια εξαπάτησης καταστηματαρχών στην Καρδίτσα

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”