Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ατλάντα Χοκς – Μιλγουόκι Μπακς 110-88: Συντριβή για τα «ελάφια» -Συναγερμός για Γιάννη Αντετοκούνμπο

hawks bucks giannis antetokounmpo1

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν 110-88 από τους Ατλάντα Χοκς που έκαναν το 2-2 στους τελικούς της Ανατολής αλλά τα «ελάφια» περιμένουν να μάθουν τι έχει συμβεί με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το 2-2 στους τελικούς της Ανατολής έκαναν οι Ατλάντα Χοκς κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς επικρατώντας 110-88, ωστόσο αυτό που απασχολεί τα «ελάφια» είναι ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα στα μέσα της τρίτης περιόδου, η State Farm Arena, “πάγωσε” μετά την άσχημη προσγείωση του Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak, είδε τον Καπέλα μετά το κάρφωμα του, να πέφτει στο αριστερό του γόνατο, το οποίο είχε πολύ επικίνδυνη έκταση και αμέσως σωριάστηκε στο παρκέ.

Μετά από λίγο σηκώθηκε και μαζί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, πήγε προς τα αποδυτήρια, για να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα αλλά δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια της αναμέτρησης καθώς όπως ενημέρωσαν οι Μπακς υπάρχει «υπερέκταση» του αριστερού γονάτου του. Πλέον άπαντες στην ομάδα περιμένουν να δουν τι συμβαίνει με τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Αυτό σόκαρε τους Μπακς, που παραδόθηκαν άνευ όρων στις ορέξεις των Λου Ουίλιαμς και Μπογκντάνοβιτς οι οποίοι κάλυψαν το κενό του Τράε Γιανγκ. Συγκεκριμένα ο Ουίλιαμς σταμάτησε στους 21 πόντους, ενώ ο Σέρβος είχε 20 πόντους με τον Κάπελα να σταματάει στους 15. Για τους Μπακς ο Μίντλετον είχε 16 πόντους και ο Χόλιντεϊ 19 πόντους, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όσο αγωνίστηκε είχε 14 πόντους με οκτώ ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

onsports.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Aitor1

Παναθηναϊκός: Τελειώνει ο Αϊτόρ - Αποχωρεί άμεσα

Next Article
Tokyo2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χωρίς κόσμο η Λαμπαδηδρομία στο Τόκιο

Related Posts