Αθλητικές και Μουσικές εκδηλώσεις στη Λίμνη Στεφανιάδας στις 10 & 11 Αυγούστου 2016

Ο Σύλλογός μας αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια πολιτιστικά σωματεία της περιοχής της ορεινής Αργιθέας Θεσσαλικών Αγράφων. Στο τοπικό διαμέρισμα Στεφανιάδας του Δήμου Αργιθέας, στην καρδιά της Πίνδου, υπάρχει η τελευταία φυσική λίμνη που έχει σχηματιστεί στην Ελλάδα το έτος 1963, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούμε εκδηλώσεις προκειμένου να αναδείξουμε τη σπανιότητα του τόπου.

Με αφορμή την ολυμπιακή χρονιά που διανύουμε, σκεφτήκαμε πως παρουσιάζεται μία εκπληκτική ευκαιρία να προβάλουμε τη λίμνη μας μέσα από τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016, όχι μόνο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από αυτή, αλλά και μέσα στην ίδια τη λίμνη. Πρόκειται για πρωτοβουλία που πρώτη φορά επιχειρείται στην περιοχή μας, ωστόσο θεωρούμε πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την απόλυτη επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Ως εκ τούτου, από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα (09.00-14.00 & 17.30-21.00), θα προσπαθήσουμε την πρώτη ημέρα να παρουσιάσουμε στους Αργιθεάτες τα ολυμπιακά αθλήματα της Τοξοβολίας και του Κανόε Καγιάκ στη Λίμνη Στεφανιάδας. Η επίδειξη της Τοξοβολίας θα γίνει από  προπονητή κάτοχο level 1 που από τώρα έχει δηλώσει διαθεσιμότητα για εκείνη τη χρονική περίοδο. Η επίδειξη του Κανόε Καγιάκ θα γίνει από έμπειρους προπονητές.

Αμέσως μετά, θα δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκομένους να απολαύσουν το μοναδικό βίωμα της συμμετοχής στα εντυπωσιακά αυτά αθλήματα. Είναι αυτονόητο πως απαράβατα θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας που θα υποδειχθούν από τα έμπειρα αθλητικά στελέχη που θα αναλάβουν τις επιδείξεις και τις συμμετοχές.

Στις 21.00 το βράδυ θα ξεκινήσει το Music by the LAKE Festival με τη συμμετοχή 7 συγκροτημάτων ροκ, έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής που εξασφάλισε η Νεολαία της Π.Ο.Α.Σ. Ειδικότερα, θα απολαύσουμε τους: MUSIC BOX, ONE NIGHT JAM, NORMA, REBELTIKO ENCHORDO, THE MORTIZ BAND, ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ & την ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ με τους ΜΑΚΗ ΒΙΛΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΠΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.

 Όλη η προσπάθεια συντελείται με τη συνδιοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων, της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας Π.Ο.Α.Σ., του Δήμου Αργιθέας & της Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας και με τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Δάφνης Καλαβρύτων και της EcoAction.

ΑΦΙΣΑnew-(3)

Το επόμενο βράδυ της Πέμπτης 11 Αυγούστου 2016, «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…» και συγκεκριμένα στη Λίμνη Στεφανιάδας, καθώς στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λιμνών Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας μεγάλη συναυλία με τον μοναδικό Γεράσιμο Ανδρεάτο. Και σε αυτή την προσπάθεια έχουμε μαζί μας τον Δήμο Αργθέας και την Π.Ο.Α.Σ. ως συνδιοργανωτές.

Andreatos-Afisa

Σας περιμένουμε όλους στις 10 και 11 Αυγούστου 2016 στη Λίμνη Στεφανιάδας!

Καλό καλοκαίρι!

Το Διοικητικό Συμβούλιο


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΩΤΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ «Η ΙΤΙΑ»
Total
0
Shares