Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αθλητικά έργα στο Νομό Καρδίτσας

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στα πλαίσια του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων 2017 και με την παρέμβαση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας κ. Σπ. Λάππα, Χρ. Κατσαβριά- Σιωροπούλου και Παν. Βράντζα ενέκρινε το έργο Ανακατασκευή χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Σοφάδων προϋπολογισμού  120.000ευρω.

Το έργο έρχεται συνέχεια των αθλητικών έργων που εγκρίθηκαν στο τέλος του 2016 και αφορούν τα έργα: Ανασκευή χλοοτάπητα δημοτικού γηπέδου Καρδίτσας προυπ. 120.000ευρώ και βελτίωση Δημοτικού γηπέδου  ποδοσφαίρου Παλαμά προυπ.50.000ευρώ.

Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι αθλητικές υποδομές του νομού μας να γίνουν λειτουργικές, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι αθλητές των ομάδων μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κόντρα στην εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων των προηγούμενων χρόνων.

Η  Καρδίτσα πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα, μαζικά και ατομικά. Οι επιτυχίες των ομάδων μπάσκετ του ΑΣΚ και του Γ.Σ., Τιτάνων Παλαμά, των κορασίδων Τιτάνων Παλαμά στο μπάσκετ, της εφηβικής ομάδας του ΣΠΑΚ (βόλευ) καθώς και η συμμετοχή των Καρδιτσιωτών αθλητών στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες και η διάκρισή τους, που μας έκανε όλους υπερήφανους, μας υποχρεώνει να είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές τους για καλύτερες και σύγχρονες υποδομές στον νομό μας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Παρουσία εντόμου σε καλλιέργειες αραβοσίτου

Next Article

Στη φάση της υλοποίησης η αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης Καλαμπάκας