Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

 Αθανάσιος Παπουτσής: «Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, για ακόμη μια φορά προσβάλλει το επάγγελμά μας»

papoutsis Thanasis stavlos

 Είναι λυπηρό το γεγονός πως σε ένα Δήμο με 600 επαγγελματίες κτηνοτρόφους και περίπου 5000 γεωργούς, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, για ακόμη μια φορά προσβάλλει το επάγγελμά μας, θεωρώντας μας ανίκανους και αμόρφωτους!

 Με εκφράσεις που ακούστηκαν από την ίδια στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής 28/02,  του τύπου: «Θα ψάχνουμε τον Κωτίνα στα χωράφια να βάλει υπογραφή στις ληξιαρχικές πράξεις…προς Θεού τώρα!  Ο κ.Κωτίνας ληξίαρχος;» και «τράβα στα γελάδια σου», θλίβομαι πραγματικά με την ποιότητα και το ήθος της εν λόγω κυρίας.

 Εκεί φαίνεται η διαφορά προσωπικότητας του Δημάρχου Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη, που με σεβασμό στον απλό καθημερινό πολίτη, ο οποίος παλεύει για το ψωμί του και το μεροκάματο , έχει διαλέξει να έχει διπλά του ανθρώπους της αγροτιάς. Ανθρώπους, που καθημερινά προσπαθούν να κάνουν τον αγροτικό Δήμο μας , πιο βιώσιμο και γιατί όχι πόλο έλξης για νέους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα.

 Ο μεγάλος Αριστοτέλης, λέει στα Πολιτικά του: η καλλίτερη πολιτεία είναι η γεωργική, εκεί δηλαδή που οι περισσότεροι ζουν από την γεωργία και την κτηνοτροφία «βέλτιστος γάρ δήμος ο γεωργικός εστίν, όπου ζει το πλήθος από γεωργίας ή νομής».

Σεβασμός, σε ένα επάγγελμα που μοχθεί νυχθημερόν!

Αθανάσιος Παπουτσής

Κτηνοτρόφος

Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article
dimos Karditsas with logo

Δήμος Καρδίτσας: Προκήρυξη Διαγωνισμού Κληροδοτήματος Βαλταδώρου για το έτος 2021

Next Article
lefta lepto mixanima atm

Προσοχή: Απάτη με επιτήδειους που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες στο Μουζάκι

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.