Αθανάσιος Παπουτσής: «Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, για ακόμη μια φορά προσβάλλει το επάγγελμά μας»


 Είναι λυπηρό το γεγονός πως σε ένα Δήμο με 600 επαγγελματίες κτηνοτρόφους και περίπου 5000 γεωργούς, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, για ακόμη μια φορά προσβάλλει το επάγγελμά μας, θεωρώντας μας ανίκανους και αμόρφωτους!

 Με εκφράσεις που ακούστηκαν από την ίδια στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής 28/02,  του τύπου: «Θα ψάχνουμε τον Κωτίνα στα χωράφια να βάλει υπογραφή στις ληξιαρχικές πράξεις…προς Θεού τώρα!  Ο κ.Κωτίνας ληξίαρχος;» και «τράβα στα γελάδια σου», θλίβομαι πραγματικά με την ποιότητα και το ήθος της εν λόγω κυρίας.

 Εκεί φαίνεται η διαφορά προσωπικότητας του Δημάρχου Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη, που με σεβασμό στον απλό καθημερινό πολίτη, ο οποίος παλεύει για το ψωμί του και το μεροκάματο , έχει διαλέξει να έχει διπλά του ανθρώπους της αγροτιάς. Ανθρώπους, που καθημερινά προσπαθούν να κάνουν τον αγροτικό Δήμο μας , πιο βιώσιμο και γιατί όχι πόλο έλξης για νέους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα.

 Ο μεγάλος Αριστοτέλης, λέει στα Πολιτικά του: η καλλίτερη πολιτεία είναι η γεωργική, εκεί δηλαδή που οι περισσότεροι ζουν από την γεωργία και την κτηνοτροφία «βέλτιστος γάρ δήμος ο γεωργικός εστίν, όπου ζει το πλήθος από γεωργίας ή νομής».

Σεβασμός, σε ένα επάγγελμα που μοχθεί νυχθημερόν!

Αθανάσιος Παπουτσής

Κτηνοτρόφος

Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Μουζακίου


Total
5
Shares
Previous Article

Δήμος Καρδίτσας: Προκήρυξη Διαγωνισμού Κληροδοτήματος Βαλταδώρου για το έτος 2021

Next Article

Προσοχή: Απάτη με επιτήδειους που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες στο Μουζάκι

Total
5
Share