Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αθανάσιος Καρύδας: Ο κ. Ηλίας Καυκούλας συντάσσεται με τη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Αθανάσιος Καρύδας: Ο κ. Ηλίας Καυκούλας συντάσσεται με τη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

 

Αγαπητοί συντοπίτες και συνδημότες, φίλες και  φίλοι, μετά την ανακοίνωση του εκλογικού συνδυασμού μας ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ, για το Δήμο Μουζακίου, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να αρχίσω την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού μας.

Ο κ. Ηλίας Καυκούλας ενστερνίζεται τις ίδιες ιδέες για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος μας στη νέα εποχή και αγωνίζεται μαζί με όλη την ομάδα μας για την επιτυχία του συνδυασμού και την εφαρμογή ενός ριζοσπαστικού προγράμματος δημιουργικής αλλαγής.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Ηλία.

Ο κ. Ηλίας Βασ. Καφκούλας δήλωσε:

Κατόπιν πρόσκλησης  από τον υποψήφιο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Αθανάσιο Καρύδα και ορμώμενος από την αγάπη μου για τον τόπο μου, την ανησυχία μου για το μέλλον μας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου, την επισταμένη παρότρυνση ανθρώπων που σέβομαι, εμπιστεύομαι, εκτιμώ και αγαπώ, αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη, να κατέλθω στον πολιτικό στίβο διεκδικώντας την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό νέων ανθρώπων, ηλικιακά και πολιτικά της Νέας Ελπίδας.

Με τον Θανάση, με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους μου, καθώς και με εσάς με συνδέουν κοινές αξίες, οράματα, ανησυχίες και προβληματισμοί

Σας ζητώ να κάνετε μια ασφαλή επιλογή με σταθερά βήματα μπροστά, επειδή μας ενώνει το αύριο. Μπροστά με το νέο, το έντιμο, το καθαρό, με επιλογή ανθρωπιάς και προσφοράς. Με αρχές και τόλμη στη νέα εποχή επειδή μαζί με υπευθυνότητα ξεκινάμε το αύριο!!

Ηλίας Β. Καφκούλας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Πορεία» του υποψήφιου Δημάρχου Μουζακίου κ. Αθανάσιο Καρύδα

kafkoulas ilias 1Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1970 στο Πετρωτό Αργιθέας (Λιάσκοβο)

Κατοικεί μόνιμα στο Μουζάκι.

Πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Μουζακίου. Εργάζεται ως Διοικητικός υπάλληλος σε Σωφρονιστικά Καταστήματα Κράτησης.

Διετέλεσε Διευθυντής του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, γραμματέας στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής και στα  καταστήματα κράτησης Τρικάλων, Δομοκού και Γρεβενών.

Έλαβε μέρος σε σεμινάρια διοίκησης δημόσιου τομέα, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ηλεκτρονικών, μελισσοκομικής, προστασίας περιβάλλοντος, καθώς και προστασίας και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τον άνθρωπο, την παιδεία, το περιβάλλον, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου, την ιστορία και τον αθλητισμό.

Είναι εθελοντής αιμοδότης και αδειούχος ραδιοερασιτέχνης.

Λάτρης της τεχνολογίας και των εφαρμογών της.

Κάνει τα πρώτα βήματά του στη μελισσοκομική.

Είναι παντρεμένος με τη Στέλλα Χάμου (νοσηλεύτρια στο Κ.Υ. Πύλης) και έχει ένα γιο, δευτεροετή φοιτητή στον τομέα των χρηματοοικονομικών – λογιστικών.

Γραφείο Τύπου ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα: Σύλληψη 41χρονου για απόπειρα κλοπής

Next Article
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΗΣ

Δήμος Πύλης: Ένταξη υλοποίησης έργου διευθέτησης ρέματος Καλογήρων

Related Posts