Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αθανάσιος Καρύδας: Η κ. Γεωργία Ματρακούκα συντάσσεται με τη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

MATRAKOUKA KARYDAS

 

Αγαπητοί συντοπίτες και συνδημότες, φίλες και φίλοι, συνεχίζοντας την παρουσίαση των συνεργατών μου υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω την κ. Γεωργία Ματρακούκα, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με το συνδυασμό μας ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Η κ. Γεωργία Ματρακούκα έχει την όρεξη να προσφέρει τις γνώσεις της στο αντικείμενο το οποίο σπούδασε αλλά και στα κοινά, για να συνδράμει στην αλλαγή που όλοι οραματιζόμαστε.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Γεωργία!

MATRAKOUKA KARYDAS

Η κ. Γεωργία Ματρακούκα δήλωσε:

Η πρωτοφανής κρίση που μαστίζει τη χώρα μας εδώ και οκτώ χρόνια, μοιραία με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά στον τόπο μου. Συναισθανόμενη τις προκλήσεις του καιρού και την κρισιμότητα των στιγμών, με γνώμονα την αγάπη μου για τον γενέθλιο τόπο μου -τον τόπο που ζούμε-αποφάσισα να δράσω συλλογικά και ουσιαστικά στην υπέρβαση των προβλημάτων. Κινητήριος δύναμη είναι η επιτακτική ανάγκη της αναβάθμισης του Δήμου ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών στους τομείς: παιδείας, αθλητισμού, υγείας, τουρισμού, καθαριότητας, δημιουργία δομών για ευπαθείς ομάδες, βελτίωση του περιβάλλοντος πάντα με στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής των κατοίκων. Δημιουργώντας παράλληλα προοπτικές ανάπτυξης της ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς της ιστορικής περιοχής μας. Σχεδιάζουμε ένα Δήμο προσηλωμένο στις αξίες, στην ιστορία και στην παράδοση που του αξίζει. Η ψήφος σας θα δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μαζί τις προοπτικές για την πραγμάτωση των στόχων μας.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα το 1979 στο Μαυρομμάτι Καρδίτσης.

Γονείς μου ο Δημήτρης, συνταξιούχος αστυνομικός και η Σοφία.

Πραγματοποίησα τις σπουδές μου στη Λάρισα.

Είμαι πτυχιούχος του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. του τμήματος «Ειδικός Τραπεζικών Εργασιών».

Η αγάπη μου για τη γνώση με οδήγησε στην παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων Management, « Πρακτικές εφαρμογές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού», «Μέθοδοι Αύξησης της Παραγωγικότητας», «Επιχειρηματικότητα σε περίοδο Κρίσης», «Χρηματοοικονομική Πρακτική». Η εφαρμογή τους συνέβαλλε στη βελτίωση και ανάπτυξη δεξιοτήτων των συνεργατών μου.

Από το 2002 έως σήμερα εργάζομαι στην Alpha Bank , Υπεύθυνη στον τομέα Εκπαιδεύσεως Ανθρώπινου Δυναμικού καθοδηγώντας και εκπαιδεύοντας ανθρώπινο δυναμικό 205 ατόμων.

Η ευθύνη και ο σεβασμός απέναντι στα άτομα που είναι στην επίβλεψή μου, έχουν αναπτύξει τις ικανότητές μου να κατανοώ τις ανάγκες των ανθρώπων και να δίνω άμεσες και ουσιαστικές λύσεις.

ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

MATRAKOUKA GEORGIA




Total
0
Shares
Previous Article
fotia mixanima

Φωτιά σε μηχανήματα στον Τύμπανο !!!

Next Article

Έρχεται η Νέα Ελπίδα

Related Posts