Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αστυνομικό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

«Έπιασε δουλειά» η ειδική αστυνομική δύναμη στο Δήμο Σοφάδων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν, χθες (08-02-2021) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν παράνομα ηλεκτρική ενέργεια από το εναέριο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., μέσω αυτοσχέδιων καλωδιώσεων και να τη διοχετεύουν στις οικίες τους.

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (08-02-2021) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ηλείας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθησαν, χθες (08-02-2021) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο ημεδαποί, διότι από κοινού με έναν ακόμη συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, διέρρηξαν το κυλικείο σχολικού συγκροτήματος στα Φάρσαλα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό δύο ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα τρόφιμα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 01 και 03-02-2021 οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε θύρες γυμναστηρίου άλλου σχολικού συγκροτήματος της πόλης και αφαίρεσαν συρματόσχοινο αλεξικέραυνου από τον αύλειο χώρο του σχολείου. Οι προαναφερόμενες ηλεκτρικές συσκευές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (08-02-2021) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθησαν να κατέχουν ποσότητα κάνναβης, βάρους -8,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article
triantopoulos Agorastos Larisa

Χρ. Τριαντόπουλος: Σε Λάρισα και Καρδίτσα μαζί με άλλους δύο Γενικούς Γραμματείς

Next Article
zimies agrotikes kaliergies

Δήμος Καρδίτσας: Ανακοίνωση σχετικά με τον πίνακα πορισμάτων εκτίμησης των ζημιών στην Τ.Κ. Προδρόμου