Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αστυνομικό ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

από 08.00 ώρα της 19.07.2016 έως 08.00 ώρα της 20.07.2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 08.00 ώρα της 19.07.2016 έως 08.00 ώρα της 20.07.2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθησαν σήμερα (20-07-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 24 ετών και ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη χθες (19-07-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, χθες (19-07-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους, για τα αδικήματα της ψευδορκίας και της ψευδούς καταμήνυσης.

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης
Συνελήφθη, χθες (19-07-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 36χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και δέκα ημερών, καθώς και χρηματική ποινή (59) ευρώ, για παραβίαση υγειονομικών διατάξεων και σφραγίδας Αρχής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής –σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε στην πόλη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος την (17-07-2016) το βράδυ είχε εισέλθει σε γραφεία του Δασαρχείου και αφαίρεσε μία κεντρική μονάδα υπολογιστή, μία οθόνη υπολογιστή και ένα ψυγείο. Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, εκτός του ψυγείου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθησαν χθες (19-07-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 64 και 54 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και (50) ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή αυτοσχέδιου τσιγάρου
Συνελήφθη χθες (19-07-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού – κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, χθες (19-07-2016) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι κατά τον έλεγχο επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς παρέμενε παράνομα στη χώρα.




Total
0
Shares
Previous Article

Κοινωνικά: 40ημερο μνημόσυνο Δημητρίου Γ. Μούντζια

Next Article

Επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Ν. Αγχιάλου