Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αστυνομικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

από 08.00 ώρα της 12.12.2017 έως 08.00 ώρα της 13.12.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή
Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας την (08-12-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, εισήλθε σε πολυκατάστημα ηλεκτρικών ειδών και χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε ένα ασύρματο τηλέφωνο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθη σήμερα (13-12-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν με τη συνδρομή σκύλου και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη χθες (12-12-2017) το μεσημέρι στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητό του, κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθησαν σήμερα (13-12-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 18χρονοι και ένας 22χρονος, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή
Συνελήφθη χθες (12-12-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας μία 27χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προχθές το πρωί εισήλθε σε σχολικό κτήριο και χωρίς να γίνει αντιληπτή, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο 48χρονης ημεδαπής. Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης
Συνελήφθη χθες (12-12-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη χθες (12-12-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 22χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε ως πελάτισσα σε πολυκατάστημα και αφαίρεσε από προθήκες του καταστήματος διάφορα βρεφικά είδη. Τα αφαιρεθέντα είδη βρέθηκαν στην κατοχή της δράστιδας, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη σήμερα (13-12-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη χθες (12-12-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 16χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
Συνελήφθη, χθες (12-12-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 17χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να ηλεκτροδοτεί παράνομα την οικία της, τοποθετώντας καλωδίωση στο δίκτυο της Δ.Ε.Η., χωρίς την μεσολάβηση προβλεπόμενου μετρητή, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθη, χθες (12-12-2017) τα μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (27) ναρκωτικά δισκία.




Total
0
Shares
Previous Article

11.000.000€ θα εξοικονομήσουν τα Τρίκαλα εάν αυξηθεί η χρήση ποδηλάτου

Next Article

Οι ταινίες της εβδομάδας στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας