Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΣΚαρδίτσας: Ξανά χειρουργείο ο Θάνος Καμαριώτης

 

Σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης υποβλήθηκε ο Θάνος Καμαριώτης

Σε επιτυχημένη χειρουργική αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος στον αχίλλειο του δεξιού του ποδιού, υποβλήθηκε την Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο Θάνος Καμαριώτης. Ο 24χρονος γκαρντ-φόργουορντ του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ταλαιπωρούνταν από το συγκεκριμένο πρόβλημα το προηγούμενο διάστημα, το οποίο μάλιστα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στους τρεις τελευταίους αγώνες της ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν δυο χρόνια είχε υποβληθεί σε αντίστοιχη επέμβαση αποκατάστασης στο αριστερό του πόδι.

Με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών, υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να μπει άμεσα το στάδιο της αποθεραπείας. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον καθηγητή ορθοπαιδικής της Ιατρικής Σχολής του Παν.Θεσσαλίας κ. Μιχάλη Χαντέ ο οποίος μαζί με τον ιατρό της ομάδας μας, ορθοπαιδικό κ.Κωνσταντίνο Μπανιό πραγματοποίησαν τη χειρουργική επέμβαση. Ευχόμαστε στον αθλητή μας Θάνο Καμαριώτη, καλή ανάρρωση και ομαλή επάνοδο στα γήπεδα.

Ευχαριστίες προς το Δ.Ο.Π.Α.Κ.

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς τη διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Καρδίτσας, για το ενδιαφέρον τους και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τόσο ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Κ. κ.Μιχάλης Τάντος όσο και οι εργαζόμενοι στο κλειστό γυμναστήριο, συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες τόσο στους αγώνες όσο και τις προπονήσεις, σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά για την ομάδα μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προθυμία και τη στάση τους.




Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλα αστέρια στα Τρίκαλα την Τρίτη 22 Μαΐου!

Επόμενο άρθρο

Ημερίδες για την κυκλοφοριακή αγωγή και το διαδίκτυο