ΑΣΚαρδίτσας: Προετοιμασία ενόψει Διαγόρα

 

Προετοιμασία ενόψει Διαγόρα

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Α.Σ.Κ. πάλεψε στην Κω, διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη, όμως έχασε στις λεπτομέρειες το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα ξεκουράστηκε από το μακρινό ταξίδι στην Κω και εστιάζει πλέον την προσοχή της στο πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς, το Σάββατο στις 5 μ.μ. με αντίπαλο το Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Η ομάδα του Αιγάλεω, είναι από τις πλέον ισχυρές στο πρωτάθλημα, με ρόστερ που διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, όμως στον Α.Σ.Κ. πιστεύουν στις ικανότητες της ομάδας αλλά και στη δύναμη της έδρας, ώστε οι «κυανόλευκοι» να επιστρέψουν στις νίκες και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι περιμένει στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που θα παλέψει για τη νίκη, μιας και το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας του Σαββάτου

Για τους… εντός Καρδίτσας, όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο κλειστό της πόλης μας για το σημαντικό ματς με το Διαγόρα Δρυοπιδέων. Για όσους θα βρίσκονται μακριά από την πόλη μας, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ με παραγωγή μέσω του καναλιού του στο Youtube θα έχει ζωντανή μετάδοση του αγώνα, φέρνοντας όλη τη δράση στην τηλεόραση, τον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ όλων.Total
0
Shares