ΑΣΚαρδίτσας: Αποκαλυπτήρια στο κοινό της Καρδίτσας

 

Φιλικός αγώνας την Παρασκευή με Έσπερο Λαμίας

Αποκαλυπτήρια στο κοινό της Καρδίτσας

Την πρώτη του… γνωριμία με το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας, κάνει την Παρασκευή στις 5.30 η νέα ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, καθώς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας σε φιλικό αγώνα, τον Έσπερο Λαμίας.

Τα δυο πρώτα φιλικά ματς έγιναν σε Αθήνα και Πορταριά και την Παρασκευή ο Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της πόλης μας, την ομάδα της Λαμίας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ στο ρυθμό των προπονήσεων έχει μπει και ο Βρετανός Μπεν Μόκφορντ που βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Καρδίτσα, με στόχο να ενταχθεί σταδιακά στην ομάδα και να είναι έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας προς το φίλαθλο της πόλης μας, που δείχνει την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του προς την ομάδα μας. Το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής αναμένεται συναρπαστικό και ο Α.Σ.Κ. καλεί όλους τους φιλάθλους, να «πάρουν θέση» στο πλευρό της ομάδας. Ήδη έχει απομείνει μικρός αριθμός καρτών GOLD, ενώ στη διάθεση του κοινού βρίσκονται οι κάρτες SILVER και JUNIOR.

Οι κάρτες διαρκείας, διατίθενται αποκλειστικά από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Α.Σ.Κ. στο facebook (@askarditsasbasket), στην ηλεκτρονική αλληλογραφία (askarditsas@gmail.com) ή να επισκεφθούν τα νέα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο, καθημερινά 7-9 το απόγευμα και 11-1 κάθε Σάββατο πρωί, ή τις παραπάνω ώρες να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24410 75507. Στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Σμύρνης 2, θα γίνεται κανονικά και η διάθεση των καρτών διαρκείας.

Ξεκίνημα και για τις ακαδημίες

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στο ρυθμό των προπονήσεων μπαίνουν και οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Κ., φιλοδοξώντας να προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να νιώσουν τη χαρά του αθλητισμού και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. Με ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό, καταρτισμένους προπονητές και ένα πρότυπο πρόγραμμα, οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Κ. δέχονται αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-16 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να απευθύνονται στον έφορο ακαδημιών Γρηγόρη Κωτούλα στο τηλ. 694 8247897 ή στον υπεύθυνο προπονητή Γιάννη Χασιώτη στο τηλ. 693 2741512. Επίσης, εγγραφές γίνονται καθημερινά 7-9 το απόγευμα, στα νέα γραφεία του συλλόγου στη Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο.

Ευχαριστήριο προς τον ιατρό κ. Σωκράτη Τσιγάρα

Ολοκληρώθηκαν οι καρδιολογικές εξετάσεις των αθλητών του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με στόχο τον έλεγχο της υγείας των παικτών που καθημερινά, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο γήπεδο. Εκφράζουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τον ιατρό της πόλης μας, ειδικό καρδιολόγο κ. Σωκράτη Τσιγάρα που και φέτος ανέλαβε αφιλοκερδώς τον καρδιολογικό έλεγχο των αθλητών μας.

ASK Iatros Tsigaras
Total
0
Shares